.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Едно момиче

Здравейте хора. Значи на 17 съм , и съм нов в този форум. Историята ми е за едно момиче , с което не знам как да постъпя. Значи това момиче буквално не ми излиза от главата в последния месец, тя е по малка от мен аз съм 11 клас - тя 9ти . Но просто не знам какво да правя , много ми се иска да я опозная , но дори не знам как да я заговоря. Един познат каза - да отида при нея уверено , да пусна една -две шеги , и да и кажа нещо от рода на - "знаеш ли какво искам да те опозная по-добре хайде да излезем някъде по приятелски на кафе". Но първия проблем е че нямам много опит в тази сфера , втория проблем е че два пъти правех опит и всеки път стигах до шегата без да продължа, и третия може би най-голям проблем е че преди половин година направих един жалък ама наистина жалък опит да сваля най-добрата й приятелка , която ме удрязя (не че съм се излагал по някакъв начин , но все пак). И сега ми е много объркано и просто не знам как да я поканя. Та молбата ми към вас е някои да ми помогне да си направя нещо като план , как да я заговоря и поканя , защото без план всеки път зациклям и замръзвам на едно място. В момента с нея сме на здравей-здрасти отношения.
    Моля ви помогнете ми . Ще съм благодарен за всякакви коментари които могат да помогнат.

Мега фен Аватара на babity
    Бъди истински модерен мъж. Набери кураж и... я покани през фейсбук!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Взе ми думите от устата ;/

Ахаха благодаря за съвета-ебавка , но фасебоок предпочитам да не използвам.

Мега фен Аватара на 102
    Гледаш я нахално. Гледаш я нагло. Гледаш я от високо. Тя ти отговаря на погледа. Питаш я "Кво зяпаш, ве ?". Действа безотказно.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Гледаш я нахално. Гледаш я нагло. Гледаш я от високо. Тя ти отговаря на погледа. Питаш я "Кво зяпаш, ве ?". Действа безотказно.
    Добре разбрах ви - аз съм нещастника които ще стане за мезе на форума , заради тъпия си въпрос.
    Сега може ли някои конструктивен съвет - Моля ви .

е може да остане малко възмутена ама не е проблем

Мега фен Аватара на 102
    Не се ебавах....

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    е може да остане малко възмутена ама не е проблем
    Е, как. Сигурна съм, че при теб винаги работи.

Мега фен Аватара на 102
    Аз ли грешно разбрах, че за "заговаряне" става дума..

а сега по темата спокойно каквото и да правиш само не си говорете за нейната приятелка щото ще стане грозно това зависи от теб другото е божа работа дали ще те хареса дали не

Аз ли грешно разбрах, че за "заговаряне" става дума..
    Цялостно говоря - от заговарянето до поканата - просто съм нещастник които се сковава , ако не знае какво да прави или най-малкото няма някакъв план.
    Споделете някакъв опит или дайте някакъв съвет - знам че съм нещастник - спокойно.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    +

Братка, аз съм на същите години. И аз не мога да започвам разговор от нищото, и все чакам удобен момент, в който реално има какво да кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си