- Вдигам тост ,за нашият приятел Винсънт ,и красивата му приятелка Джули . Наздраве - извика Рей .
- Наздраве - казаха другите .
- Аз - изправи се Шийла - макар ,и да не ви познавам ,бих желала да ви кажа , че макар ,и познавайки Винсънт , и Джули от скоро ,те са най - красивата двойка , която съм виждала някога . Пожелавам им дълго време любов , и само щастливи мигове . Бих желала да присъствам на сватбата им след време .
- Благодаря ти , Шийла - каза с усмивка Джули ,след което стана , прегърна я ,хвана й ръцете ,и гледайки я право в очите й каза - бих желала искрено да се извиня за по - ранното си държание . Просто ти си едно от най - хубавите момичета в гимназията , и тъй ,като стоиш до Винсънт ,аз ревнувах ужано много . Прости ми .
Шийла се огледа , всички гледаха право към нея . Тя се притесни ,усмихна се ,и отвърна :
- Аз - леко нервно каза тя - няма проблем ,Джули ,но няма как да се получи нищо ,освен приятелство между мен ,и Винсънт . Не съм си мислела за нищо сериозно с него . Просто нямам никакъв шанс . Истината е ,че аз усетих ,че ти го харесваш ,след като реагира така тогава . Няма проблем .
Джули й се усмихна ,и я прегърна . Всички ръкопляскаха . Цялата нощ премина във музика ,смях ,и забавления . На разсъмване на всички им се доспа .
- Ух - Ванеса потърка очи - вече е събота сутрин ? Да си легнем ? Какво ще кажете ?
- Няма проблем - рече Рей - родителите ми ги няма , има много свободни стаи .
Всички станаха ,и се запътиха към спалните на втория етаж . Легнаха си ,и заспаха . Винсънт не можеше да заспи . Той отвори очи .
- И ти не можеш да заспиш , а ? - каза му Джули ,която си беше сложила главата на гърдите му .
- Не съм се чувствал така ,до сега Джули - той започна да я гали по главата .
- Честно казано ,и аз Винсънт - тя го погледна в очите ,след което го целуна .
- От колко време ме харесваш , Винсънт ? - запита го тя .
- От колко време се познаваме , Джули ? - той й докосна носа с показалеца си .
- Ами - позамисли се тя - някъде две години вече .
- Влюбих се в теб ,още откакто те видях ,очите ти ,усмивката ти . Просто са - той млъкна за малко - уникални . Ти самата си уникална .
- Такава ли съм ? - запита го тя , след което седна върху него ,наведе се ,и започна да го целува .
Той започна да я гали по бедрата . Тя му съблече тениската ,и нежно му драскаше тялото . Той й съблече тениската ,тя остана по черен сутиен ,след което започна да я целува по врата . Тя впи нокти в гърба му ,и го притисна силно до тялото си . " Боже мой . Какво правя ? " - помисли си той . " Чудя се ,дали той е подходящият за това ?" - помисли си тя .Винсънт изведнъж се спря . Джули се изправи ,и притеснено запита :
- Нещо не е на ред ли ?
- Ами - той наведе глава .
- Какво има ? - вдигна му тя брадичката .
- Осъзнаваш ли ,какво сме на път да направим ? - запита я той притеснено - сигурна ли си ,че го искаш ? Сигурна ли си ,че си готова ? Сигурна ли си ,че аз съм подходящият човек ,за тая работа ?
Джули въздъхна ,прехапа устни ,погледна го в очите ,погали го по бузата ,и му каза :
- Аз мисля ,че си съвършеният ,но не мога да кажа същото за себе си . Какво ми има ? Не съм достатъчно хубава ? Тялото ми не те ли привлича ? Не те ли привличам ? Какво ми има ,Винсънт ? - тя заплака .
- Не ! Нищо от това ,което каза не е истина ,не си въобразявай глупости . Просто това е важна крачка за едно момиче ,и много зависи с кого ще го направи за пръв път . Ти си уникална ,но аз се притеснявам . Това е истината . Притеснявам се за теб . Не искам да ти причиня болка . Не искам да се чувстваш некомфортно . Прекалено скъпа си за мен ,а и сме заедно... от вече два дни . Помисли си добре ,дали го искаш от мен това .
- Искам го . Сигурна съм . Готова съм за това . Познаваме се от толкова отдавна . Имам ти доверие . Обичам те - тя слезе от него ,легна ,обрърна му гръб ,и продължи да плаче .
" Къде збърках ? " - помисли си той . " Дали пък не го привличам достатъчно ? " - помисли си тя ,затвори очи ,и заспа . Винсънт се обърна към нея ,и започна да я гали ,след което започна бавно да се унася ,и заспа . Ванеса лежеше ,на леглото . Мислеше си над нещата ,който се случиха на скоро ,и се чудеше ,какво ли още предстои да се случи .Мислеше си ,кога ли и тя ще намери някой по - специален за нея ,някой който да й покаже какво е любов ,да я накара да го почувства . Шийла беше до нея ,тя се събуди .
- Добро утро - поздрави тя .
- Утро ? Часът е два ,и половина след обяд - засмя се тя .
- Ще отида да направя кафе . Идваш ли ? - предложи й Шийла .
Ванеса кимна . Двете излязоха от стаята ,и слязоха в кухнята . Не след дълго се показа ,и Рей .
- Здравейте ,дами - с усмивка ги поздрави той .
- Здравей ,поспаланко - отвърна му Ванеса .
Той я сръчка по бъбреците .
- Ау ! - извика тя ,след което напълни една чаша вода ,и му я изля на главата .
- Благодаря ,че ми изми лицето - засмя се той .
Един по един всички започнаха да слизат ,поздравяват ,и насочват към всекидневната .
- Ох ,главата ми ще се пръсне - Грей се държеше за главата .
- Пиянде - бъзикна го Емили .
- Къде са Винсънт ,и Джули ? - запита Бианка .
- Сигурно работят върху следващото поколение - избъзика се Джоуй .
- Аз ще ги събудя . Стига са спали - каза тифа ,и направи дяволска физиономия . Тя се качи горе ,влезе тихо в стаята на Винсънт ,и Джули поогледа се ,те спяха . Излезе от стаята ,отиде до хладилника ,отвори го ,взе едно шишенце студена вода ,затвори вратата ,качи се по стъпалата ,влезе отново в стаята на Винсънт ,и Джули ,развъртя капачката ,и изля всичката вода върху тях .
Джули се развика ,а Винсънт само се изправи ,и взе да търка очи . Джули погледна към Тифа със ококорени очи ,Тифа й се смееше . Джули хвана възглавницата ,на която Винсънт спеше ,и уцели Тифа по главата .
- Добре дошла в нашата компания - Винсънт се усмихваше ,и си търкаше очите .
- Ти пък на чия страна си ,бе - Джули го уцели с другата възглавница ,след което стана ,и го целуна .
- А -а -а -а -завика Тифа ,и излезе бегом от стаята ,слезе доло ,и завика - Винсънт ,и Джули са правили секс ! Видях Джули само по сутиен .
- О -о -о -о -извикаха момчетата в един глас .
Всички се качиха горе ,в тяхната стая ,и започнаха да ги освиркват .
- Стига ,бе хора - Винсънт вдигна ръце - нищо не сме правили .
- Така ще кажеш - бъзикна го Рей ,и започна да го бута с лакът .
Винсънт си проправи път през заобиколилата го тълпа ,и влезе в банята . След него влезе ,и Джули . Той си уми лицето ,и излезе . Слезе доло ,и седна на единия диван . Сипа си кола .Другите дойдоха ,и насядаха . Не след дълго дойде Джули ,и седна до него ,беше облякла неговата тениска . Всички ги гледаха със усмивки ,в очакване да разберат истината .
- Какво сте зяпнали ? - усмихна се тя - нищо не сме парвили наистина .
- Сега не ,но след някой друг ден ,да - избъзика се Джоуй .