- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кефи ли ви тая мацка?
И тук ли ще започнете да ѝ обяснявате да се самоубие или да емигрира, защото не става за нищо?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тази МАЦКАме вдъхнови при следващата ми покупка на ТАМПОНИ ЗА ЛИЦЕ, КРЕМ ЗА РЪЦЕ И ЛАК ЗА НОКТИ да си направя клип и да го пусна в youtube....
![]()
Може към неШТата, които ще си купя да добавя и тоалетен сапун
![]()
хаха тя 10 дали има...
Ужасно са злобни хората. Като гледам коментарите под такива клипчета на 10 годишни момичета, се чудя какво, по дяволите, се случва. Да пожелават смъртта и да ругаят по най-гнусния начин деца, които са поне с 5-6 години по-малки от тях, да ги заплашват и пр., е най-жалкото нещо, което съм виждала.
Оле майко, спирала на Маскара. :rofl: Утре и аз отивам да си купя такава.
Не казвам, че момичето заслужава смърт или нещо такова, просто е смешно. Вместо да се излага пред цяла България може да си научи уроците, както казва ''имам страшно много домашни''. В четвърти/пети клас хората не са заети, ама все пак да направи нещо полезно.
Едно малко детенце гледало клип на някоя какичка в youtube и решило и то да си направи клипче с покупките си. На мен лично ми е става смешно, че толкова малки деца се занимават със спирали, лакове за нокти, кремове и прочие. Това дете просто не знае какво е истинското детство...Това е всичко!
Детето вместо да ходи на шопинг и да се маже с разни неща, които не са и за възрастта да излезе да поспортува, че има нужда и очевадно седи на компютъра с часове, за да е започнало да затлъстява така...
https://www.youtube.com/watch?v=iIt6c6Jcubg
https://www.youtube.com/watch?v=qtqPGsqfk9A![]()
Жалко е, че 8-годишни момиченца учат хората за грим, маникюр, прически...
Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 11-13-2013 на 13:39
^ Това! Плюс, че е още по-жалко да обиждаш дете по интернет.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичето е сладко
Намирам за нормално да се вълнува от покупката на първите гримове и т.н
Всяка от нас се е вълнувала от първата си спирала или първото червило
Уааау, почти всяко момиче на нейната възраст е е ходило да си играе с гримовете на майка си - червила, молив, спирала... Все едно не си спомняте онези детски комплекти за гримиране :/ Напълно е нормално да проявява такъв интерес само че е малко глупаво да тръгне да го качва из ютуб![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чудя се кое нейно качество и пречи да се погледне през очите на хората.