Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
Хаяши, ти си напълно права, но момичето трябва да види, че това, което прави не е правилно и не се харесва
един вид да получи един шамар
като си траем и казваме 'о, ама това е дете', 'колко е сладка' не помагаме
не че съм аз голямата, но когато бях на нейната възраст не се интересувах от гримове и не си играехме на...влогове
Както означава "не е правилно"? Защо да не е правилно? Като всяко нормално момиче се интересува от гримове. Клипът е пълен с детска невинност и радост. Дори не е тръгнала да си слага нещо по-особено, а един лак и някаква спирала, до колкото помня от видяното. Съмнявам се, че ги ползва постоянно. Радва се. Дете е и това, което е постнала показва това. Нали това искате? Това защо я хейтвате?

Какъв "шамар" искаш тя да получи? За бога, дете е. За какви шамари говорите? Нека си изживее моментите, които всички сме имали.

С какво и помагаш, като и забиеш един "шамар"? Какво я научаваш? Какъв пример даваш? Говорите за това как не искате децата да искат да пораснат по-бързо, а същевременно вие искате да раздавате шамари и да разваляте детски мечти и игри, защото това на момиченцето е точно това - игра; нещо ново от света на възрастните, нещо интересно. Всички сме били така.

Какво означава "не си играехме на влогове"? Не си играехме на влогове, защото технологиите тогава не бяха разпространени. В момента те са, и е съвсем нормално нещата да се променят. Много мразя да вадите аргументи от рода на "когато аз бях на нейната възраст", когато самите вие мразите, когато вашите родителите изнесат същия аргумент.

Когато майка ти е била на 5 е пикала само във външна тоалетна. Защо в момента пикаеш във вътрешна?

Ебахти хората сте, честно.