- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да се притеснявам?
Здравейте на всички! Преди месец някъде се запознах с едно момиче, което е адски красиво, опознахме се, понеже бяхме в една компания и разбрахме, че с нея имаме много сходни черти и изобщо едва ли не си пасваме идеално… Стана така, че „тръгнахме“ (казано по тийнейджърски), но от няколко дни ми се струва, че нещата не вървят или просто аз така си го мисля… Виждаме се главно вечер към 9, че и след това, а по цял ден не поддържаме никакъв контакт и аз все още не мога да ѝ имам голямо доверие. Иначе ми е казвала много пъти, че нямало никога да ми изневери и че тя никога не слагала край на връзките си, но ме притеснява това, че е адски красива и че постоянно е в тоя тъп FB и си чати с кого ли не, най-редовно с нейни бивши и постоянно ми говори за тях, въпреки че това и грам не ме вълнува… Вчера беше на някакъв ялов мотосъбор, цял ден с някакви мотористи, един от които някъв неин приятел и се видяхме естествено чак вечерта… Снощи пък се видяхме изключително за бързо, защото пък по нейните думи щяла да ходи при мащехата си и щяла да спи там, а след като си писахме снощи за малко във FB, тя ми вика „пиши ми утре“ или нещо подобно беше, а днес като и писах към обяд, отговор не получих до преди малко, когато се наложи да и пиша второ съобщение, защото се изнервих с нейното безхаберие. И ми се оправда преди малко, че имала работа, чистила и какво ли още не… А после ми вика какво ми ставало напоследък…
Не искам да загубя това момиче, но как мога да и имам доверие, при положение, че не сме заедно повече от седмица и с тия нейните изцепки се изнервям още повече… А за капак на всичко се виждаме и само вечер за по няколко часа, като се има предвид, че тя нито работи, нито учи… Някакви съвети да ми дадете?![]()
Струва ми се, че тази е някакво лапе, което те върти на пръста си. Щом е фейсбук-маниачка, а не ти отговаря с часове, не е на добре. Поговори с нея на живо, ама оставам с впечатление, че е няква несериозна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това не е нормално и определено има за какво да се притесняваш. Не може да седи във facebook по цял ден и да обръща внимание на бившите си приятели, а теб да те пренебрегва с часове, докато едва ли не не и се помолиш да ти отговориРазбирам да учи и/или да работи, но според твоите думи тя просто си седи и нищо не прави. Поговори с нея и ако не се промени, направо я зарязвай, не е последната красива.
Тʼва за пренебрегването да речем стана само днес и затова се изнервих… Иначе това ме притеснява, че по цял ден е свободна, докато аз бачкам и не знам как да ѝ имам пълно доверие, като се виждаме чак вечер…
Сложи и GPS на чантата/якето и следи от телефона постоянното и местонаходжение.![]()
Някои хора наистина го правят това. Аз какъвто съм ревнив бих и сложил един.![]()
Аз не че съм ревнив толкова, колкото да това, че не знам как да ѝ имам пълно доверие, след като по цял ден е свободна, а аз бачкам и се виждаме чак вечерта (след 8 нататък…).
Обяснява ми почти всяка вечер как била примерна, не знам си кво, нямало никога да ми изневери, но как да бъда сигурен не знам…
Ако продължаваш да се държиш, както в момента, връзката ви няма да трае дълго и именно ти ще си този, който я е съсипал. Държанието ти ще я подтикне да ти изневери наистина. Мрънкаш, че винаги се виждате вечер? Е, кога да се виждате, при положение, че бачкаш? Сутрин, преди работа или по време на работа? Тя ако е щастлива до теб, няма да има причина да търси друг, а постоянните ти съмнения са противопоказни за нейното щастие. Вместо да си вкарваш филми се съсредоточи върху това да си изкарвате добре времето заедно...
Не, не съм мрънкал за това, просто в почивните дни, които бях, времето беше толкова хубаво и пак никъде не излязохме през деня… Излизаме вечер за няколко часа и това е. Изглежда щастлива, да, но аз на моменти се притеснявам и не знам дали има основание или не, затова именно е тази тема — да ми дадете някой съвет, за което ви благодаря.![]()
Ти ,когато си на работа тя доста неща може да си позволява. Ако ти изневерява или излиза с някой друг ,когато бачкаш единствения начин да разбереш е ако някой твой познат я засече. За мен това е недопустимо да си пише и да ходи по мото събори с бившите си. Поне за мен това е нередно. Във фейсбук няма как да разбереш с кого си пише и за какво си пише ,освен ако не и искаш паролата или не и разбиеш фб.Но я следи все пак. Вземе ли много да увърта срещи и да не ти се обажда просто има нещо нередно в това. Или си е намерила друг или се отдалечавате. И според мен работата не пречи на любовта. Най-добре е да си поговорите на живо двамата.
Всяка вечер си говорим за какво ли не. Тази вечер не сме излизали, защото сега пък ми изтъкна, че се скарала с баща си и не я пускал да излезне… нещо такова ми каза. Иначе се чухме на няколко пъти и аз бях в една компания, в която имаше момичета и веднага ме пита по телефона: „Какви са тия момичета с теб“ и т.н. Интересува се уж от мен, но не мога да и имам пълно доверие все още…
Не знам вече и аз какво да си мисля…
Последно редактирано от lamer4e7o : 11-11-2013 на 21:45
Мисля, че трябва да почакаш. Не се надявай на тази връзка много, но не се отнасяй с момичето като с парцал. Прави си сметката, че можеш да я загубиш, но не довеждай съзнателно и с цел нещата до там! Да, тя е красива. Да, може да ти изневери. Да, ти не си единственото момче, което познава. Ако е решила да ти изневери, ще го направи. Дори няма да разбереш. Ако е решила да те смени - е, това вече ще го разбереш. Но ако е решила да е с теб, ако е решила да не ти изневерява докато сте заедно, то тогава това ще се докаже само и единствено с времето. Няма как да знаеш още от сега.
Няма, да, но лично аз нямам намерение да бачкам и да я мисля какво прави… Снощи както винаги ми обеща, че ще ми пише, когато стане, не знам си кво, пак нищо не стана — аз ѝ писах от работа… След това ми каза, че отивала на борсата и щяла да се отбие при мен да ме види — и това не стана. Не дойде… После като реших да ѝ звънна, за да я питам какво стана и дали изобщо ще идва, ми затвори, а когато я попитах защо ми е затворила във FB, ми каза, цитирам: „Имам работа“. Голяма работа има, по цял ден да кисне във FB и да качва кифленски снимки.
Нямам намерение да се ядосвам и с нея, защото на работа не са ми малко ядовете, затова още тази вечер, ако се видим, ще я поразпитам хубаво и ще си поговорим, защото знам накъде отиват нещата…
Тъй то, като не преценявате хората по това което са, сега ще лапаш въдицата всеки път щом изрече нещо несериозно с галантния си глас или всеки път щом зърнеш красивият и образ. Па тя всъщност изглжда ми е несериозна и ти все ще влагаш, влагаш докато не се усетиш, че влагаш в счупена касичка, чиито монети изпадат в нищото.
Какво да преценявам вече не знам… Излизахме си отново всяка вечер и преди да „тръгнем“ и уж изглеждаше искрена, споделяла ми е неща, чийто според неин адрес никой друг не ги знаел и т.н. Достатъчно мисля, че съм я преценил, не сме започнали връзката на първия ден, но сега от няколко дни просто усещам, че нещата не са както трябва да бъдат.
Крие се, спотайва се, лъже и какво ли още не… сигурно.
Не можеш да говориш за начало на връзката ви при положение, че даже и началото не сте минали, ама да залъгвай се, влюбено момиче, винаги ще иска повече време заедно, още повече че тя няма никакви лични ангавименти по цял ден, с които да замаскира желанието си да е с човека с когото иска да гради... ама остави, аз много сериозно започнах да приемам нещата, може би... ама упоритото магаре не можеш го спреш.
Не, напротив, уважавам мнението ти, както и на всички останали.![]()
Ами или не си държи на думата или те играе гадно и те баламосва. Почакай още малко сближете се повече и сам ще разбереш дали става или не![]()