.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Към момчетата

Не съм наясно с поведението на определено момче от моя клас. Постоянно ме дразни, взима ми от закуските, пие ми от напитките, крещи името ми без никаква причина, в час си играе с косата ми... Държи се ужасно детински, направо ме изумява! Той е по-малък от мен с няколко месеца, но е в следващата година и веднъж на майтап се подиграх с това и той се обиди много силно, вместо да си направи шега с това, както винаги прави... Веднъж, когато ми намигна, осъзнах колко е привлекателен и макар да си падам по по-големи от мен, той ме заинтригува, за това бих желала да разбера дали ме харесва или нещо такова. Та, мили момчета, според държанието му, какво мислите, има ли интерес към мен, няма ли...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Има интерес,да да си прави ташак с тебе и ти да си мислиш, че звезди ти сваля.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто се базика с теб

Голям фен Аватара на slimbo
    ^ 1) бъзика , 2) провери значението на тая дума и тогава я пиши във форумите ...... А по темата ... Закача си се .. пък и да не е така , ако реално нямаш чувства не се захващай с момче от твоя клас ..

Голям фен Аватара на toad
    Покажи му котето си и ще разбереш със сигурност .

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Хей ти! Спрайт има да ти казва нещо! Твоят най-голям дразнител иска да тЪ е*е! Разбира се, че те харесва!! Въпроса е, че щом за момента работата е на ниво "дърпане на плитки", няма да се ожените, нали си наясно? Относно закуските - да, любовта на мъжа минава през стомаха :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си