- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми
Здравейте,
прекрасно осъзнавам,че няма как да ми помогнете,просто може би имам нужда някой да ме чуе.
Просто наистина ми е много тежкоБаща ми замина да работи на 8000км.Много ме боли при мисълта,че е бил до мен 15 години и сега просто го няма.
![]()
![]()
![]()
Ясно 8000км. е равно на смърт така ли? Това че не сте заедно, че няма да го виждаш всеки ден, не означава че е умрял. Тежко ще ти е във началото, но нали има телефони, нали има интернет пак ще се чувате/виждате макар и да не е на живо. Радвай се, че е жив и здрав и може да работи.
Прав си - няма как да ти помогнем. И аз на твое място щях да се чувствам ужасно. Но си помисли, че го прави заради вас.
Винаги съм предпочитала чуждото щастие пред моето..просто това ако се случи ще бъде нещо като изоставяне![]()
Човека ако е искал друго семейство, е можел и в същият град да си го създаде. Стига си развивала теории в малката си главица. Баща ти е занимал да се бъхти по работа, не да си го развява. Тва сигурно му е най-малката грижа в момента.
И да, осъзнай се, няма цял живот да е до теб, нито той, нито майка ти, нито баба ти, дядо ти, леля ти и т.н. Колкото по-рано осъзнаеш реалността на живота, толкова по-добре. Ще дойде време и ти да си поемеш по пътя. Не изпадай в ненужни истерии, все едно е умрял.
Бе ти изобщо чуваш ли се?! Нямало го, я не говори глупости, бе! Кой го няма? Някъде заровен под земята ли е? Чак когато е заровен там - тогава ще говориш, че го няма! Както казаха, наистина, радвай се, че е жив и здрав и работи, за да те изхранва, а не е умрял. 8000 км не са нищо в сравнение с до живот да го няма.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
8000 километра, тоз да не е отишъл в Австралия, че да чука кенгура?
Е и, какво, като е заминал далеч? Хората са изобретили достатъчно комуникативни средства, все пак 21 век сме. Чичо ми също замина за Германия,и то за 2-3 години. Нито леля ми е умряла, нито 2-мата ми братовчеда. Сега той си ги взе там и са щастливи и заедно като истинско семейство. Предполагам баща ти първо иска да се устрои там и после да ви вземе и вас. Радвай се, че е успял да се премести в чужбина и е избягал от тази окаяна държава. За сега си мисли, че скоро ще бъдете едно щастливо семейство, точно като лелини![]()
Благодаря ви многоКато се замислиш,наистина всеки си има съдба
Просто..знаете..хормоните са ми малко в повече ;дд
кви хормони е мен, съвсем нормално е да се чувстваш гадно...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сега .. Какво го упреквате момичето .. Мъчно й е, няма нищо лошо. Зависи, аз имам една приятелка, която не е виждала баща си от 3 години - работи в Испания. Тъжно й е на нея, но ако има приятели до теб, всичко е по-лесно![]()