.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Баща ми

Баща ми

Здравейте,
    прекрасно осъзнавам,че няма как да ми помогнете,просто може би имам нужда някой да ме чуе.
    Просто наистина ми е много тежко Баща ми замина да работи на 8000км.Много ме боли при мисълта,че е бил до мен 15 години и сега просто го няма.

Ясно 8000км. е равно на смърт така ли? Това че не сте заедно, че няма да го виждаш всеки ден, не означава че е умрял. Тежко ще ти е във началото, но нали има телефони, нали има интернет пак ще се чувате/виждате макар и да не е на живо. Радвай се, че е жив и здрав и може да работи.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Прав си - няма как да ти помогнем. И аз на твое място щях да се чувствам ужасно. Но си помисли, че го прави заради вас.

ами ако там си намери ново семейство(тва е най-големия ми страх)

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от only for you Виж мнението
    Щастлива ли си, когато той е щастлив ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Винаги съм предпочитала чуждото щастие пред моето..просто това ако се случи ще бъде нещо като изоставяне

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Щастлива ли си, когато той е щастлив ?
    В момента вероятно блика от щастие и наслада

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    В момента вероятно блика от щастие и наслада
    оуууу да,несъмнено ;3

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Човека ако е искал друго семейство, е можел и в същият град да си го създаде. Стига си развивала теории в малката си главица. Баща ти е занимал да се бъхти по работа, не да си го развява. Тва сигурно му е най-малката грижа в момента.
    И да, осъзнай се, няма цял живот да е до теб, нито той, нито майка ти, нито баба ти, дядо ти, леля ти и т.н. Колкото по-рано осъзнаеш реалността на живота, толкова по-добре. Ще дойде време и ти да си поемеш по пътя. Не изпадай в ненужни истерии, все едно е умрял.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ... и сега просто го няма.
    Бе ти изобщо чуваш ли се?! Нямало го, я не говори глупости, бе! Кой го няма? Някъде заровен под земята ли е? Чак когато е заровен там - тогава ще говориш, че го няма! Както казаха, наистина, радвай се, че е жив и здрав и работи, за да те изхранва, а не е умрял. 8000 км не са нищо в сравнение с до живот да го няма.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

8000 километра, тоз да не е отишъл в Австралия, че да чука кенгура?

Е и, какво, като е заминал далеч? Хората са изобретили достатъчно комуникативни средства, все пак 21 век сме. Чичо ми също замина за Германия,и то за 2-3 години. Нито леля ми е умряла, нито 2-мата ми братовчеда. Сега той си ги взе там и са щастливи и заедно като истинско семейство. Предполагам баща ти първо иска да се устрои там и после да ви вземе и вас. Радвай се, че е успял да се премести в чужбина и е избягал от тази окаяна държава. За сега си мисли, че скоро ще бъдете едно щастливо семейство, точно като лелини

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Недей да се настройваш лошо. Баща ти не е заминал да си прави кефа някъде другаде, а е заминал както някои кааха да работи и да се грижи за семейството си.

Благодаря ви много Като се замислиш,наистина всеки си има съдба Просто..знаете..хормоните са ми малко в повече ;дд

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    кви хормони е мен, съвсем нормално е да се чувстваш гадно...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Dusty
    Сега .. Какво го упреквате момичето .. Мъчно й е, няма нищо лошо. Зависи, аз имам една приятелка, която не е виждала баща си от 3 години - работи в Испания. Тъжно й е на нея, но ако има приятели до теб, всичко е по-лесно

Мега фен Аватара на baby_baby
    какви са тия глупости който си мислиш сега ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си