- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще умра сам
Интересна тема стана. Аз просто исках да си излея чувствата.
Няма смисъл да се отчайваш,все пак си само на 18.И честно казано не знам защо всички тук са толкова негативни,всеки в някакъв момент си мисли,че никога няма да намери подходящия човек,но никога не се знае кога може да ти се усмихне късмета.
И аз си изливам душата тука,защото съм горе долу в същата ситуация![]()
Е ти к'во искаш? Масови ритуални самоубийства в твоя чест ли?
Това ли ти е проблема ?! Човек.. стягай се ! -.- всеки умира сам така или иначе.. спокойно все някой ден ще намериш подходящо момиче за тебпросто трябва да си търпелив
Последно редактирано от DeniseWallace : 12-16-2013 на 17:24
охоооооо ти щом си на 18 и се тревожиш значи съвсем си се отчаял от живота ;ххх абе ей момче.. стегни се бе !! виж колко хляб имаш да ядеш още .. тръгнал да мисли за умиране нашия .. абе я си гледай купоните и приятелите бе ;д то за приятелки има време.. пък и си млад още .. някой хора и на 30/40 години още нямат приятелки ама не се притесняват а си гледат живота
Добре дошъл в клуба... :д Не се отчайвай.. ще дойде когато най-малко очакваш. А и в момента сигурно си в такъв период в който ти е самотно. Всеки е имал такива моменти.При мен са доста често.. :д Когато в по-голямата част от времето си мислиш за това, започваш да се чувстваш по- самотно и ти става по- гадно. Не го мисли толкова и си живей живота, все пак си само на 18.
И слушаш метал.. ;o msdkl; <3
![]()
И защо никой не помага на човека? Аз ще дойда.. само трябва да звъннеш като дойде моментът..