.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Повече от фен Аватара на Pos7_
    Интересна тема стана. Аз просто исках да си излея чувствата.

Няма смисъл да се отчайваш,все пак си само на 18.И честно казано не знам защо всички тук са толкова негативни,всеки в някакъв момент си мисли,че никога няма да намери подходящия човек,но никога не се знае кога може да ти се усмихне късмета.
    И аз си изливам душата тука,защото съм горе долу в същата ситуация

И аз ще умра сама, спокоойно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    WE COME ALONE & ALONE WE DIE свикни с тая мисъл или ше страдаш много момче
    Слушай този мъдрец и ще стигнеш далеч.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на babity
    Е ти к'во искаш? Масови ритуални самоубийства в твоя чест ли?

Това ли ти е проблема ?! Човек.. стягай се ! -.- всеки умира сам така или иначе.. спокойно все някой ден ще намериш подходящо момиче за теб просто трябва да си търпелив

Последно редактирано от DeniseWallace : 12-16-2013 на 17:24

охоооооо ти щом си на 18 и се тревожиш значи съвсем си се отчаял от живота ;ххх абе ей момче.. стегни се бе !! виж колко хляб имаш да ядеш още .. тръгнал да мисли за умиране нашия .. абе я си гледай купоните и приятелите бе ;д то за приятелки има време.. пък и си млад още .. някой хора и на 30/40 години още нямат приятелки ама не се притесняват а си гледат живота

Добре дошъл в клуба... :д Не се отчайвай.. ще дойде когато най-малко очакваш. А и в момента сигурно си в такъв период в който ти е самотно. Всеки е имал такива моменти. При мен са доста често.. :д Когато в по-голямата част от времето си мислиш за това, започваш да се чувстваш по- самотно и ти става по- гадно. Не го мисли толкова и си живей живота, все пак си само на 18. И слушаш метал.. ;o msdkl; <3

И защо никой не помага на човека? Аз ще дойда.. само трябва да звъннеш като дойде моментът..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си