Любовта - това е едно прекрасно и удивително чувство. Всеки един от нас го изпитва - любов към близките, към приятелите, към половинката и т.н. Любовта е най - чистото и откровено нещо, което може човек да изпитва. Тя е красива от където и да я погледнеш. Още по - вълнуващо е когато е споделена. Ние, хората сме създадени да обичаме и да бъдем обичани, да даряваме любов и да на обсипват с любов. Тя е тази, която ни кара да се чувстваме щастливи, сигурни, тя и като едно изключително висока кула, която непрекъснато може да бъде надграждана......
Надявам се да съм помогнала
Любовта - това е едно прекрасно и удивително чувство. Всеки един от нас го изпитва - любов към близките, към приятелите, към половинката и т.н. Любовта е най - чистото и откровено нещо, което може човек да изпитва. Тя е красива от където и да я погледнеш. Още по - вълнуващо е когато е споделена. Ние, хората сме създадени да обичаме и да бъдем обичани, да даряваме любов и да на обсипват с любов. Тя е тази, която ни кара да се чувстваме щастливи, сигурни, тя е като една изключително висока кула, която непрекъснато може да бъде надграждана......
Надявам се да съм помогнала
Няма ли поне едно нещо, което да обичаш, към което да чувстваш любов? Пиши за него. Темата "Любов" е толкова обширна, може да пишеш толкова много, а и щом е есе имаш пълна свобода. Победи мързела и напиши нещо от себе си.
Е толкова ли е трудно да го напишеш това есе. По миналата година писах такова есе даже бях си запазил на приятелката есе-то на същата тема. Ама ги изхвърлих поради причини. Иначе много лесно се пише това есе. Да ми даваха все такива есета в училище..