- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека всеки си изкаже мнението..
още нещо , приятелката ти няма да избягазапълвай си времето с полезни неща , работи над себе си , не само върху тялото ами и върху духа интелекта и т.н. нещата ще се наредят
![]()
LeagueofShadows
Е да но навсякъде да излизам сам , е малко кофти .. иначе си прав..
Замислих се че като цяло не искам сериозна връзка, мислех си че искам но съм се заблуждавал заради обграждащите постоянно двойки навсякъде където и да се сетите .. смисъл аз съм на 20 год и мисля че не ми трябва сериозна приятелка за сега и няма да се насилвам и да я търся.. : )
Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет![]()
E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет![]()
бъди изцепен , изкарай v-line , застани по подходяща светлина и чакай, която се спре взимай я
Не се дръж лигаво... бъди внимателен, ръси по някоя шега но не прекалявай с лигавщините, а ако някое момиче те загледа и ти нея дръж се готино, прави и комплименти и такива. Зависи тя какво харесва, опознай я и т.н .
Причината ти е в поведението.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нагласа, принципно като спортуваш имаш повече самочувствие, експериментирай със себе си, т/е прави нови неща, излизай с нови хора, запознавай се с нови хора...
Спри да се лигавиш и не се подценявай.
Ако си уверен в себе си, ние го забелязваме и оценяваме.
Самочувствието (не прекалено) + правилен подход към жените ти дават много повече точки от това, че си 1,87 и тежиш еди-колко си кила.
еми то е тъпо и да мрънкаш като п'утка, а в същото време да не правиш нищо по въпроса...
не съм казвал да смениш спорта, ами да си намериш нещо допълнително като занимание. и не виждам как по-точно ти пречи спорта да се запознаваш с хора и да излизаш?
аз как ходя на работа, на лекции, на фитнес, чета книги, ходя по партита и т.н ?