.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

още нещо , приятелката ти няма да избяга запълвай си времето с полезни неща , работи над себе си , не само върху тялото ами и върху духа интелекта и т.н. нещата ще се наредят

яко име (y)

LeagueofShadows

Е да но навсякъде да излизам сам , е малко кофти .. иначе си прав..

Замислих се че като цяло не искам сериозна връзка, мислех си че искам но съм се заблуждавал заради обграждащите постоянно двойки навсякъде където и да се сетите .. смисъл аз съм на 20 год и мисля че не ми трябва сериозна приятелка за сега и няма да се насилвам и да я търся.. : )

Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет

Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет
    Здрасти, за мен това което казваш нещата с съдбата, както по филмите да излезна от някъде, да се блъснем и да се запознаем да се оженим и т.н. за мен тва са булшит.. иначе мерси за съвета и определено не ми трябва златотърсачка,не си и търся : )

E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет

Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет

мерси гледам се пазя от такива колкото мога : )

бъди изцепен , изкарай v-line , застани по подходяща светлина и чакай, която се спре взимай я

Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    бъди изцепен , изкарай v-line , застани по подходяща светлина и чакай, която се спре взимай я
    Както казах,тренирам не съм някакъв мега нацепен с стероиди ,не ми е и тва целта , тренирам за кеф, но определено не си търся и някоя която ще се чука с всеки който и покаже някъв мускул, и му гледа парите : )

Не се дръж лигаво ... бъди внимателен, ръси по някоя шега но не прекалявай с лигавщините, а ако някое момиче те загледа и ти нея дръж се готино, прави и комплименти и такива. Зависи тя какво харесва, опознай я и т.н .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Причината ти е в поведението.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Нагласа, принципно като спортуваш имаш повече самочувствие, експериментирай със себе си, т/е прави нови неща, излизай с нови хора, запознавай се с нови хора...

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Нагласа, принципно като спортуваш имаш повече самочувствие, експериментирай със себе си, т/е прави нови неща, излизай с нови хора, запознавай се с нови хора...

освен спорта, за другото което изброи некак си немам желание..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazyshitman Виж мнението
    освен спорта, за другото което изброи некак си немам желание..
    Кофти е да не ти се правят нови неща и да не искаш да се запознаваш с нови хора, започни нов спорт, тогава.

Кофти е да не ти се правят нови неща и да не искаш да се запознаваш с нови хора, започни нов спорт, тогава.

тъпо звучи да правя нещо на сила, особено да сменям любимо нещо като спорта само и само за да се запозная с 1 шепа хора

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спри да се лигавиш и не се подценявай.
    Ако си уверен в себе си, ние го забелязваме и оценяваме.
    Самочувствието (не прекалено) + правилен подход към жените ти дават много повече точки от това, че си 1,87 и тежиш еди-колко си кила.

Град
    София
    еми то е тъпо и да мрънкаш като п'утка, а в същото време да не правиш нищо по въпроса...

не съм казвал да смениш спорта, ами да си намериш нещо допълнително като занимание. и не виждам как по-точно ти пречи спорта да се запознаваш с хора и да излизаш?
    аз как ходя на работа, на лекции, на фитнес, чета книги, ходя по партита и т.н ?

еми то е тъпо и да мрънкаш като п'утка, а в същото време да не правиш нищо по въпроса...

не съм казвал да смениш спорта, ами да си намериш нещо допълнително като занимание. и не виждам как по-точно ти пречи спорта да се запознаваш с хора и да излизаш?
    аз как ходя на работа, на лекции, на фитнес, чета книги, ходя по партита и т.н ?
    ми тва не значи че всеки трябва да прави едно и също като теб ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си