- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
знаеш ли как ни пукаще купуваш ли играта или предпочиташ да се тъпчеш с баница
който няма кво да каже по темата да се разкара просто
![]()
бравоо 13 годишен следващия път опитай да измислиш нещо така че да се навия да продължа да чета след второто изречение![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
почти успя, пробвай пак
Тука хуленето е няк'во много зарибено...
По темата: имам бф 4, ама играя винаги с клана ми..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ще ти дойда дори 1 на 5 , докарай си всичките приятелчета ако искаш усукана чамуго
ей ми го телефона 0878701877 , ела и ма пребииобещавам да дойда обаче ще съм много насран и ще треперя , става ли
![]()
ПУТЯК
ся да не насереш да извадиш извинения ама аз нямам минути ама аз нещо от друг град съм тва онова СПЕКЪНискам да пуснеш снимки как ма бииш , или аз да пусна снимка как ти стъпвам на носа
е ся за кво ти е снимка , искаш да лъскаш чикии ли ве геитаказ съм 1.60 ше ма бииш лесно споко
![]()
МУААААААХАХА къде ти остана ербапа ве насранкоЗабраи ли го
Нали затва е телефона да ти дам адреса
Еи мноо си прост ако мислиш че щи сложа снимкаКакто ти казах не съм педал да ме оглеждаш , като искаш да ме огледаш ще ти дам шанс на живо , нека всички видят кой е насранкото
![]()
Що дръпна рязко назад такаДа не си представи случаино как идвам и само от визията ми се изпотяваш и облива студена пот
Споко не съм страшен изглеждам миловидно
![]()
Обади са или пиши пак като си намериш топките , мазнюгоАз излизам , сега си еби майката
Даже няма да те нападам щото няма интрига прекалено си насран
![]()
трябва да ти звъня на тел за да ми кажеш адреса ли тъпак?за мен е по-удобно да го напишеш,( едва ли и за теб е проблем? ) аз селски адреси нямам зор да помня плюс това без снимка не става казах ти вече приключи като личност не се напъвай жалкар
Ей остриган лемурняма да си постна тук адреса щото имам прекалено много фенки и ще ми се залепят на вратата , коя от всичките ше обслужвам наведнъж
приятелката ми ще се сърди не съм такъв
Единствената фенка която ти имаш е майка ти , понеже обича да ти смуче ташаците по цял ден
![]()
и друг лаф освен жалкар знаеш ли ве , сюрме![]()
що си толкос елементарен , един лаф ли не можеш да измислиш да го напраиш по интересно , или още по добре да се захапим да ти мумифицирам зъбитеда напраим малко шоу на децата тука ве , и без тва в училище е скучно , ай ве чирак
![]()
значи първо иска да ма бии , после насиразнаеш ми ква е колата плюс туи , ела ма нападни докато съм из града , медузо
ела и кажи ти ли си носферату , аз щи кажа да аз съм и щи изпукам един в тъпата пачa
забраих още нещо , компа ти тряя да струва 50 лв с пентиум 2ка от 99та годинати и да искаш не можеш да играеш батълфилд понеже нямаш и пари да си го купиш , нямаш пеипал , имаш само шпека на баща ти в гъза , наебан гълъб
ако дадеш да свърша в путката на майка ти дълбоко , щи подаря лаптопа си
тва ще е като дарение от жал за теб , моканин
![]()
колко си нещастен
чувствам се нещастен когато не съм до майка тимного съм загорял и ако се доближа до нея ще и скокна на момента
![]()
докато я чукам отзад мога да ти позволя да и бараш циците , педал![]()
хааххаха до кога с фантазиите спермояд нещастен?![]()
тва на снимката ти ли си забраих да та питам ве паитак
ся така ли е модерно косата ти да е като путката на майка ти![]()
как си лягаш да спиш не ти ли убива ве , бъхтичгледам си напраил и лазерна епилация на лицето и на чурката , ти си голям гей ве да знаеш турбе
![]()