.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: problem s prust

problem s prust

zdraveite v subota se ydarix mnogo gadno v pokazaleca na lqvata ruka i sega celiq mi e sin otidoh na lekar da mi dade napravlenie
    za ortoped no tq kaza che nqma smisul zashoto ako kosta ne se vijda che e izmestena nai mnogo da e napykan i samo kompresi
    no az si mislq che moje da e schypen zashoto zapochnah da vdigam temperatyra zapochna da posinqva na mesta koito ne me bolqt zatova iskam i vasheto mnenie

Как така ще вдигаш температура от фрактура?

mi pitahme edna medicinska sestra tq kaza che sigorno e ot prusta

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Здравей. Преди месец имах абсолютно същия пробем и се оказа, че пръста ми е счупен. Отиди на лекар по спешност, без направление и ако те питат защо не си отишъл/ла по-рано, кажи че до сега не си имал/а такива проблеми, и си мислел/а, че просто си го навехнала.

Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Здравей. Преди месец имах абсолютно същия пробем и се оказа, че пръста ми е счупен. Отиди на лекар по спешност, без направление и ако те питат защо не си отишъл/ла по-рано, кажи че до сега не си имал/а такива проблеми, и си мислел/а, че просто си го навехнала.
    Все пак ти благодаря но нашите искат да отидем в понеделник

Повече от фен
    Ако е счупен би трябвало да те боли бая. А за температура от счупване и аз не съм чувал. И все пак иди до болницата ще те снимат набързо и ще се разбере, не виждам за кво да чакате до понеделник. Ако е счупена коста и почне да зараства без да е наместена, после ще имаш проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си