.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Към Момичетата

Какво ви отблъсква ?

Супер фен Аватара на leadyflame
    От кое, какво да ме отблъсква?

Отношението,обръщението на момчетата ? Какво най много те дразни в тяхните постъпки ?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Отблъскващи са обръщения като „коте“, „мацко“, „секси“ и пр.
    Иначе на мен не са ми приятни и хора, тип „постоянно искам да съм с нея“. Чувстваш се задушаван денонощно, всяка секунда, минута, час и ако може да се цопне баш при теб и приятелите ти, които не си виждал отдавна и с които искаш да останеш насаме, и да не иска да се отдели от вас е ужасно неприятно...

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0 Виж мнението
    Иначе на мен не са ми приятни и хора, тип „постоянно искам да съм с нея“. Чувстваш се задушаван денонощно, всяка секунда, минута, час и ако може да се цопне баш при теб и приятелите ти, които не си виждал отдавна и с които искаш да останеш насаме, и да не иска да се отдели от вас е ужасно неприятно...
    А как харесваш да се обръщат към теб? и Как да се държат с теб ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от stoe4o Виж мнението
    А как харесваш да се обръщат към теб? и Как да се държат с теб ?
    Нямам точно определено обръщение, което ми харесва. И на цяло име да ми викат, едно и също ми е.
    Как да се държат с мен? Грубо. Обичам свободата, не си падам много романтична и много рядко си признавам чувствата пред хората, но аз съм една на милион. Предполагам повечето предпочитат романтиката, въпреки че на моменти не е излишно да ми кажат просто нещо мило.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Отблъсква ме това в момчетата, че се опитват да привличат внимание с наистина малоумни постъпки и изрази, не на място.
    Мразя да се чувствам задушена, както vas4eto0 спомена.
    Харесва ми да има напрежение между мен и дадено момче, но не прекалено...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Отблъсква ме да се държи като пълен идиот, да ме избутва нарочно и да ме псува.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Откровената простащина, гнусни "шеги", които прекрачват границата, и всякакви други байганьовщини.
    Неподдържана външност.
    Прекалената настоятелност, която граничи с маниакално поведение.
    Мъж да се жалва, самосъжалява, etc.
    Мен лично най-много ме отблъскват лъжите, като в това число влизат неща като: "Ти си най-уникалната на света", "Ти си единствената", "Не се напих вчера", "Не, не съм изневерявал никога!" и т.н. Общо взето, излишното захаросване.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0 Виж мнението
    Тези + "принцеса","бамбина" ми бъркат в здравето .
    Лигаво и/или неуверено поведение също не са ми сред любимите неща.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Да ми дадеш номера си без дори да си се замислил: "това момиче, свободно ли е, заето ли е?"
    Дразни ме това, че когато някое е момиче се държи любезно вие смятате, че тя ви прави намеци... Ако ставаха нещата така...
    Стягайте се, момчета...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отношението ме отблъсква

Град
    У холу...
    Отблъсква ме липсата на възпитание, основни форми на дисциплина и най-вече - граматика. Отблъскващо е поведението на "вписване сред готините" - евтини свалки, клиширани комплименти, просещо поведение, а при отказ - ругаене, псуване и т.н. Опитите да ти вземат телефона и да те поканят на среща, още преди да са направили и жалък опит да те опознаят. Отблъскващо е и прекаленото "мъжкарско" поведение тип: "Аз съм мъжът, аз определям правилата". Също така и мега-егоистичния и самонадеяния манталитет от сорта на: "Мога да те купя", "Трябва да ми се доказваш", "Офф, и ти ли си като другите...", "Аз съм такъв, аз съм онакъв"... Саморекламите доста често се превръщат в антиреклами. Изчаквайте момичето само да открие кои сте и какво притежавате.
    Ушев педераст!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Твърде голямото самочувствие и просташки език - автоматчно отблъсква. Ревността, която е безпричинна- също. Много мразя когато видя момче да плюе. Ужасно е. И не на последно лъжите и празните думи.

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Откровената простащина, гнусни "шеги", които прекрачват границата, и всякакви други байганьовщини.
    Неподдържана външност.
    Прекалената настоятелност, която граничи с маниакално поведение.
    Мъж да се жалва, самосъжалява, etc.
    Мен лично най-много ме отблъскват лъжите, като в това число влизат неща като: "Ти си най-уникалната на света", "Ти си единствената", "Не се напих вчера", "Не, не съм изневерявал никога!" и т.н. Общо взето, излишното захаросване.
    Това.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Лигави обръщения. Като ги чуя и ми се обръщат червата.
    Дразнят ме такива, които в отчаяните си опити да привлекат внимание се държат като пълни идиоти и си мислят, че простащината им печели внимание и уважение едва ли не, пък аз им се смея на ум.
    Голямото самочувствие също е крайно противно, както беше споменал някой по-нагоре.
    Чувството за собственост. Хубаво е да цениш човека до себе си, да се страхуваш да не го изгубиш и да ревнуваш (в границите на нормалното, нали..), ама това да искаш да си с него нон-стоп, да му следиш чатове и прочие е най-малкото обидно, да не говорим колко лошо впечатление прави.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Грубоста и агресията на първо място
    Простащината
    Разруснатите момчета които не се грижат за себе си .
    Лиготии с умалителните имена
    Мързела и безхаберието за собствените цели
    Шегаджийте
    Вечно нахилените образи
    Несериозноста за нищо
    Мрънкането и жалването
    Липсата на дисциплина
    Безотговорните към себе си или към някой друг

Имам и още много ама са някви неважни .

Град
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Много мразя когато видя момче да плюе. Ужасно е.
    Аууу, колко отвратително е товаааааааааа. Винаги ми иде да си изповръщам червата, когато някой ми се изплюе в краката или до мен. Отврат.

Много мразя, когато момчетата започват да унижават някое момиче че не е красиво.Това като го чуя от някое момче към момиче направо пощурявам

Отблъсква ме антипатията на, с която някои говорят, или дори не говорят. Не може да си извел някое момиче на вън, или просто да е на една маса е теб и то да седи на масата като украшение. От това си правя три извода-или е много тъп и не знае какво да каже, или е асексуален,или хомосексуален.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си