- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
Какво ви отблъсква ?
Отношението,обръщението на момчетата ? Какво най много те дразни в тяхните постъпки ?
Отблъскващи са обръщения като „коте“, „мацко“, „секси“ и пр.
Иначе на мен не са ми приятни и хора, тип „постоянно искам да съм с нея“. Чувстваш се задушаван денонощно, всяка секунда, минута, час и ако може да се цопне баш при теб и приятелите ти, които не си виждал отдавна и с които искаш да останеш насаме, и да не иска да се отдели от вас е ужасно неприятно...
Нямам точно определено обръщение, което ми харесва. И на цяло име да ми викат, едно и също ми е.
Как да се държат с мен? Грубо. Обичам свободата, не си падам много романтична и много рядко си признавам чувствата пред хората, но аз съм една на милион. Предполагам повечето предпочитат романтиката, въпреки че на моменти не е излишно да ми кажат просто нещо мило.![]()
Отблъсква ме това в момчетата, че се опитват да привличат внимание с наистина малоумни постъпки и изрази, не на място.
Мразя да се чувствам задушена, както vas4eto0 спомена.
Харесва ми да има напрежение между мен и дадено момче, но не прекалено...
Отблъсква ме да се държи като пълен идиот, да ме избутва нарочно и да ме псува.
Откровената простащина, гнусни "шеги", които прекрачват границата, и всякакви други байганьовщини.
Неподдържана външност.
Прекалената настоятелност, която граничи с маниакално поведение.
Мъж да се жалва, самосъжалява, etc.
Мен лично най-много ме отблъскват лъжите, като в това число влизат неща като: "Ти си най-уникалната на света", "Ти си единствената", "Не се напих вчера", "Не, не съм изневерявал никога!" и т.н. Общо взето, излишното захаросване.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да ми дадеш номера си без дори да си се замислил: "това момиче, свободно ли е, заето ли е?"
Дразни ме това, че когато някое е момиче се държи любезно вие смятате, че тя ви прави намеци... Ако ставаха нещата така...
Стягайте се, момчета...
Отблъсква ме липсата на възпитание, основни форми на дисциплина и най-вече - граматика. Отблъскващо е поведението на "вписване сред готините" - евтини свалки, клиширани комплименти, просещо поведение, а при отказ - ругаене, псуване и т.н. Опитите да ти вземат телефона и да те поканят на среща, още преди да са направили и жалък опит да те опознаят. Отблъскващо е и прекаленото "мъжкарско" поведение тип: "Аз съм мъжът, аз определям правилата". Също така и мега-егоистичния и самонадеяния манталитет от сорта на: "Мога да те купя", "Трябва да ми се доказваш", "Офф, и ти ли си като другите...", "Аз съм такъв, аз съм онакъв"... Саморекламите доста често се превръщат в антиреклами. Изчаквайте момичето само да открие кои сте и какво притежавате.
Ушев педераст!
Твърде голямото самочувствие и просташки език - автоматчно отблъсква. Ревността, която е безпричинна- също. Много мразя когато видя момче да плюе. Ужасно е. И не на последно лъжите и празните думи.
Лигави обръщения. Като ги чуя и ми се обръщат червата.
Дразнят ме такива, които в отчаяните си опити да привлекат внимание се държат като пълни идиоти и си мислят, че простащината им печели внимание и уважение едва ли не, пък аз им се смея на ум.
Голямото самочувствие също е крайно противно, както беше споменал някой по-нагоре.
Чувството за собственост. Хубаво е да цениш човека до себе си, да се страхуваш да не го изгубиш и да ревнуваш (в границите на нормалното, нали..), ама това да искаш да си с него нон-стоп, да му следиш чатове и прочие е най-малкото обидно, да не говорим колко лошо впечатление прави.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Грубоста и агресията на първо място
Простащината
Разруснатите момчета които не се грижат за себе си .
Лиготии с умалителните имена
Мързела и безхаберието за собствените цели
Шегаджийте
Вечно нахилените образи
Несериозноста за нищо
Мрънкането и жалването
Липсата на дисциплина
Безотговорните към себе си или към някой друг
Имам и още много ама са някви неважни .
Много мразя, когато момчетата започват да унижават някое момиче че не е красиво.Това като го чуя от някое момче към момиче направо пощурявам
Отблъсква ме антипатията на, с която някои говорят, или дори не говорят. Не може да си извел някое момиче на вън, или просто да е на една маса е теб и то да седи на масата като украшение. От това си правя три извода-или е много тъп и не знае какво да каже, или е асексуален,или хомосексуален.