.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Проблем след пушене на марихуана?ДЕПРЕСИЯ

Здравейте , момче от средно голям град на 17 години съм ,гимназист . Тренирах бойни спортове 5 години , в момента поддържам формата си в фитнеса . До тук добре ,но до тук , опитах коз-а за първи път преди 1 година след това съм пушил 3,4,5 пъти в рамките на 6 месеца след това зачестиха и лятото , преди 3 4 месеца последва едно зверско напушване от което на едно момче от компанията му стана супер гадно започна да удря по земята да чупи да припада. От тогава спрях да пуша . След един месец пак пробвах , всичко точно нали весело , но на другият ден като ме изби една тъга , едни размисли , една депресия , нещо супер гадно . Отмина уж , появяваше се от време на време ,но за кратко и не толкова задълбочено. Скоро на едно събиране пуших пак , е това вече преля чашата . Вече няколко дни не мога да се оправя , дълбая минали проблеми , депресиран съм , мисля ,че всичко което ми се казва от приятели е на насочено къъм мен не добронамерено, не излизам от нас много , апатия към всичко и към всички дори .... Нямам сили да захапя стария ритъм отново само където спортувам пак . На практика съм чувствителен въпреки ,че нямам вид на такъв , много изживявам всичко и емоциолноста ми е много голяма . Смея да твърдя ,че нашите са заможни хора , парите винаги са ми стигали , стандарта на живот ми е добър, бих казал ,че има и доволно женско присъствие около мен, но сега когато нямам сили не мога и внимание да им обърна. Всяка новост ме скапва. приятелите ми които пушат на никой нищо му няма ,а аз лежа в момента ..... Моля за помощ някой да сподели дали е възможно да е от марихуаната и как да се справя с проблема ще му бъда благодарен много

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Възможно е.
    Имах познат, на който марихуаната му предизвикваше паник атаки. Стигна се даже до психиатър.
    Щом ти влияе зле, просто не пуши.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Трябва да изчакаш да мине и аз така бях близо година, и сега някой път пак съм в такова състояние, но бързо отминава, гледай да се разсейваш със нещо не мисли кво мислят другите за теб!

благодаря и на двама ви , след около седмциа почват да отслабва депресивното състояние , а някакви хапчета или тем подобни ще помогнат ли ?

Повече от фен
    И аз съм се депресирал от трева преди доста доста време. Тва е щото пушите гадни бг надрусани лайна. От както живея в чужбина никога не ми е ставало кофти от трева

така е , ефтина е и е силна , как става ?? а пък и си е до организъм вече мисля ...

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Лекарства не, те те зомбират аз ги взимах точно 1 месец файда няма, не се залъгвай, ти нямаш почти никакви проблеми, парично си добре, казваш, женска компания не ти липсва.Просто може би найстина е от тревата, спри я!

на практитка всеки ми казва ,че по добре не мога да съм , но не мога да го асимилирам и всичко ме изостря и отегчава , и да наистина мисля да я спра , въпреки че обкръжението около мен е предимно привързано към коза , но какво дасе прави , а и от тези проблеми почнах да губя голямото съсловие от приятели ,което имах , от нежеланието си да излизам..........................
    Последно редактирано от mexc11 : 11-14-2013 на 11:30

Голям фен Аватара на sneering
    Впрочем и аз днес пуших преди даскало (за пръв път през деня),и усещах апатия към всичко или може би сякаш никои не ме одобряваше и дори хората,които много се радвам да видя не бяха същите.
    Сякаш бях най-игнорирания от целия свят човек.
    Принципно ми носи радост вечерта,но защо така през деня и това втълпяване ли е ?

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Случвало ми се е доста често да се агресирам от козчето, дори ми се е случвало да си говоря сам, за това взех да пуша по-рядко

нема такав боклук като бг коза , затова вече ше си жула мастика и няма да го мисля

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Чиста работа, за това вместо да пуша в даскало предпочитам да ударя 1 патронче водка или уиски , чиста работа

а да попитам някой дали е заознат , дали може и от креатина (добавката ) и алкохола и мариханата да ми е повлияло по-силно , всичко в комбинация

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Филмар такъв.

хора и аз имам такива проблеми и съм обеден че е от коза така че няма страшно спрете да пушите известно време изкарайте депресиите сами в къщи за да не се изпокарате със приятелите си и гледайте да не се самоубиете защото и това е често срещано явление успех и се пазете от зли помисли и тежки наркотици

пък ако ви се иска да се убиете много здраво пийте два збсента пушете две петици и сте готови за линейка

не си е за всеки

Супер фен Аватара на leadyflame
    Почти всичко е до настройка.

Град
    BG
    Абе много ми е странно, щом се депресирате и ви е гадно, защо продължавате да пушите? За да сте "готини" ли?

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от mexc11 Виж мнението
    а да попитам някой дали е заознат , дали може и от креатина (добавката ) и алкохола и мариханата да ми е повлияло по-силно , всичко в комбинация
    споко момче. аз си дялкам и съм на стероиди, така че ще оцелееш. тая депресия ти е от пропадняците, с които пушиш
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Това за мен са неща към които си предразположен, отключващият фактор в случая е марата. Основното е, че може да открехне врати и към други полезни, лично за мен неща, които не мога да докосна без да пуша. Важното е да търсиш максимално доброто за теб.

Повече от фен
    Креатин и алкохол на психиката няма да ти повлияе, но на бъбреците със сигурност. А алкохола сам по себе си е депресант и то по-силен от марихуаната
    Последно редактирано от skok : 11-23-2013 на 16:57

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    Това за мен са неща към които си предразположен, отключващият фактор в случая е марата. Основното е, че може да открехне врати и към други полезни, лично за мен неща, които не мога да докосна без да пуша. Важното е да търсиш максимално доброто за теб.
    Точно! :Д

Супер фен Аватара на NissaN
    ми човек вече не пуши.

Голям фен Аватара на Котка.
    нема такав боклук като бг коза , затова вече ше си жула мастика и няма да го мисля
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си