.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    fck
    Guest

Има ли смисъл да се занимавам изобщо?

Здравейте. Няма значение кой съм или на колко съм.. Та занимавах се с едно момиче може би месец-два. Ученици сме нали аз 1ва смяна, тя 2ра обаче.. Всеки ден си пишехме ала бала, дойде време и за първа среща.. като цяло мина добре и след това както се казва майката му се е*а..
    Продължавахме да си пишем, правехме си намеци туй-онуй буквално си казвахме че се харесваме взаимно. Започнаха СМС-си, обаждания и т.н, докато тя не започна да се държи странно.. Като стане дума за среща си намираше винаги оправдания ( щяла да се вижда си Пенка, Гошка и Станка и нямала време ), аз понеже съм от търпеливите я оставих да излиза с който си иска.. Безкрайните разговори си продължаваха... Мина малко време, стана пак дума нещо да се виждаме и оп пак некво оправдание, на мене вече ми писна само да си троша клавиатурата и така си и казах, от там некви сърдения, глупости и просто спряхме да си общуваме.. Сега от някакво време ми пише "Здравей, как си", ама аз си и бия игнор. Та така чуда се дали да почна да се занимавам пак с нея или не?

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Пробвай пак ако стане нещо екстра ако не пак добре целта е просто да не те е яд . По-говори си хубаво с нея обясни и пак какво не харесваш в нейното държание и така .

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Правят се на оборотни, мисли си ,че може да те върти на малкото си пръстче. Няма смисъл един приятел на скоро имаше подобна случка, ако тя иска да има нещо с теб няма да си намира оправдания

Град
    У холу...
    Може да е девствено момичето дори и по отношение на излизане с момчета. Със сигурност се притеснява от нещо. Ако те въртеше, щеше да повтори срещата. Винаги първата среща е най-лесна. Повтори ли се, значи говорим за бъдещи отношения. Тя очевидно се пази от това. Поговори с нея, но не бъди груб. Не я игнорирай веднага.
    Ушев педераст!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Правят се на оборотни, мисли си ,че може да те върти на малкото си пръстче. Няма смисъл един приятел на скоро имаше подобна случка, ако тя иска да има нещо с теб няма да си намира оправдания
    ^Това! Навъдили са се много малолетни... момиченца, които си мислят, че като не се разхождат вече с мама и татИ, са големи жени и направо мъжете им падат в краката. Приятно им е, когато някой буквално търчи след тях, нарочно се правят на недостъпни, ама като им биеш шута и се почва "Ама защо не ми звъни", "Ама защо не ме харесва", "Аз съм толкова яка, а той не ми обръща внимание"... И се побъркват просто! КАК ТАКА НЯКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА!!! Мен ако питаш, изобщо не се занимавай! Като иска да си продава акциите по този начин и да се прави на недостъпна - да го прави другаде. Надувките са винаги сами!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ^Това! Навъдили са се много малолетни... момиченца, които си мислят, че като не се разхождат вече с мама и татИ, са големи жени и направо мъжете им падат в краката. Приятно им е, когато някой буквално търчи след тях, нарочно се правят на недостъпни, ама като им биеш шута и се почва "Ама защо не ми звъни", "Ама защо не ме харесва", "Аз съм толкова яка, а той не ми обръща внимание"... И се побъркват просто! КАК ТАКА НЯКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА!!! Мен ако питаш, изобщо не се занимавай! Като иска да си продава акциите по този начин и да се прави на недостъпна - да го прави другаде. Надувките са винаги сами!
    кефи ма как мислиш обаче , също има някои такива които за да се направят на батка се хващат с някои аутсаидер уж да те дразнят като реално те харесват , накрая като биеш шута се оказва че момичето си е останало с аутсаидера , дете семеиство и го духат цял живот , докато аз примерно си живея живота игрите са за непорасналите и искащи внимание шматки повечето момичета никога няма да осъзнаят преди да станат на 30-40 когато вече не са в най добрата си МЛАДОСТ И ХУБОСТ , че рядко се намира мъж да ги търси и да им обръща внимание след като те са го игнорирали по скоро младежа трябва да приеме че тя не заслужава вниманието му , а не обратното както ни го натяква световната пропаганда

Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    кефи ма как мислиш обаче , също има някои такива които за да се направят на батка се хващат с някои аутсаидер уж да те дразнят като реално те харесват , накрая като биеш шута се оказва че момичето си е останало с аутсаидера , дете семеиство и го духат цял живот , докато аз примерно си живея живота игрите са за непорасналите и искащи внимание шматки повечето момичета никога няма да осъзнаят преди да станат на 30-40 когато вече не са в най добрата си МЛАДОСТ И ХУБОСТ , че рядко се намира мъж да ги търси и да им обръща внимание след като те са го игнорирали по скоро младежа трябва да приеме че тя не заслужава вниманието му , а не обратното както ни го натяква световната пропаганда
    Абсолютно съм съгласен! По принцип няма в природата яйцеклетка,която да търчи след сперматозоида. И в природата мъжкият индивит търчи и се бори за женската, но човечеството вече силно е изменило този принцип. При нас вече се получава точно,както казваш ти: момичетата (и жените) докато са на една ранна възраст си мислят, че светът им е в краката. Като ги поочука живота, като поодъртеят, като се навъдят по-засукани и по-можещи мадами от тях, започват да се жалват "защо никой не ме поглежда", "какво намира той в онази руса празноглава брантия"... Ами това, което е търсил в теб, ама ти не си му го дала, защото си решила, че ще си играеш с него!! И освен това русата и празноглава брантия доста често нито е брантия, нито е празноглава!
    Лично аз отдавна се отказах да търча подир която и да е! Правя жестове, обръщам внимание, но да се моля, да си жертвам щастието, времето и приятелите - никога! Човек, който иска да е с теб, ще е с теб без да се налага да му се молиш, всички останали не заслужават подобно внимание и отношение!!!

най мноо ме кефи някои или някоя които се правят на отворени и много знаещи , след преживяне несполука неспогодба и т.н насерат и след тва смекчават гарда , ама както се вика what is already done cant be undone плюс тва живеем във време в което се приема равноправието на половете , както и да е аз не виждам често равноправие , по скоро едностранчиво мислене другото не искам да ме обвинят за женомразец не съм , но само да напомня на всички които все още се съмняват , точно 70 години назад по времето на воината жените все още перяха мръсното бельо на мъжете си и им сервираха манджата без да имат квито и да е права по нацизма даже наи хубавите жени са били избирани да раждат деца и са нямали кои знае къв избор а да не говорим 2000 и още години назад пък не са имало право да си отворят устата щото са щяли да получат ........................................

все пак съм сигурен че има някъде там интелигентни момичета , все още не съм срещал но се надявам силно на жена която мисли логично и е свястна и добра И не се води по чуждите приказки. тва с игрите и шматкенството отнякъде идва от компания,от нет , в смисъл заимствано е отнякъде както всеки от нас взаимства нещо от другиго аз поне като ще взаимствам нещо гледам да е правилното нещо и да го взема от доверен източник или умен човек

Знам ги тея истории. И аз така излизах 2,3 месеца с едно момиче харесвахме се т'ва онова ,и тъкмо да станат нещата..абе както ти каза майката си е е*ало. Аз и пиша да излезем и започват оправданията "аа такова на фитнес съм,на плуване съм" и така 2,3 седмици и мен вече ми писна. Тя ми се обади щяло да излезем да си поговорим как стоят нещата...и к'во пак си намери оправдание. И от тогава пълен игнор.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен ще е безсмислено.
    Просто си е губела времето, без да е имала някакви сериозни намерения. И сега, когато си спрял да й обръщаш внимание, няма кой да й вдига егото и следователно те търси отново.
    Разбира се, че е възможно да се е породило нещо и у нея, но някак не ми се вярва.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не се занимавай.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай няма смисъл

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ала - бала... Не се занимавай.

По принцип сега е момента да кажа "всичките са еднакви" и съответно някой да каже "ти пък кога ги мина всичките, че да знаеш дали са еднакви" --Ами много се извинявам, ама ако си опитал с пръст от едно лайно и не ти е харесало, не е нужно да пробваш всички лайна на земята, за да разбереш, че са еднакво гнусни!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си