Здравейте. Няма значение кой съм или на колко съм.. Та занимавах се с едно момиче може би месец-два. Ученици сме нали аз 1ва смяна, тя 2ра обаче.. Всеки ден си пишехме ала бала, дойде време и за първа среща.. като цяло мина добре и след това както се казва майката му се е*а..
Продължавахме да си пишем, правехме си намеци туй-онуй буквално си казвахме че се харесваме взаимно. Започнаха СМС-си, обаждания и т.н, докато тя не започна да се държи странно.. Като стане дума за среща си намираше винаги оправдания ( щяла да се вижда си Пенка, Гошка и Станка и нямала време ), аз понеже съм от търпеливите я оставих да излиза с който си иска.. Безкрайните разговори си продължаваха... Мина малко време, стана пак дума нещо да се виждаме и оп пак некво оправдание, на мене вече ми писна само да си троша клавиатурата и така си и казах, от там некви сърдения, глупости и просто спряхме да си общуваме.. Сега от някакво време ми пише "Здравей, как си", ама аз си и бия игнор. Та така чуда се дали да почна да се занимавам пак с нея или не?