Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
^Това! Навъдили са се много малолетни... момиченца, които си мислят, че като не се разхождат вече с мама и татИ, са големи жени и направо мъжете им падат в краката. Приятно им е, когато някой буквално търчи след тях, нарочно се правят на недостъпни, ама като им биеш шута и се почва "Ама защо не ми звъни", "Ама защо не ме харесва", "Аз съм толкова яка, а той не ми обръща внимание"... И се побъркват просто! КАК ТАКА НЯКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА!!! Мен ако питаш, изобщо не се занимавай! Като иска да си продава акциите по този начин и да се прави на недостъпна - да го прави другаде. Надувките са винаги сами!
кефи ма как мислиш обаче , също има някои такива които за да се направят на батка се хващат с някои аутсаидер уж да те дразнят като реално те харесват , накрая като биеш шута се оказва че момичето си е останало с аутсаидера , дете семеиство и го духат цял живот , докато аз примерно си живея живота игрите са за непорасналите и искащи внимание шматки повечето момичета никога няма да осъзнаят преди да станат на 30-40 когато вече не са в най добрата си МЛАДОСТ И ХУБОСТ , че рядко се намира мъж да ги търси и да им обръща внимание след като те са го игнорирали по скоро младежа трябва да приеме че тя не заслужава вниманието му , а не обратното както ни го натяква световната пропаганда