- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и хороскоп
Смятате ли или по-точно вярвате ли в съвместимоста на зодиите или това е просто лъжа. Например между мъж Риби и жена Стрелец не може да има сериозна връзка или вие сте на друго мнение. Споделете си мнението, моля!![]()
само простотия, но пък за мен е факт, че харесвам най-вече 2-3 зодии и с тях поддържам нормални отношения
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не вярвам в тези неща, но съм забелязала, че понякога наистина не мога да се разбера с хора от определени зодии, както пише в хороскопа ми. Но това според мен не е знак, че е вярно написаното в хороскопа, а го приемам за чиста случайност.![]()
Всичко е до човек.
За мен зодиите не играят почти никаква роля, но знам ли възможно е - да има нещо вярно и в тях.
Ако е писано да стане нещо межу вас - ще стане, без значение дали зодиите, любимите ви цветове, личните ви руни и т.н. са различни и уж несъвместими.
С приятеля ми сме несъвместими по зодия, а сме заедно от 2 години и половина. Не вярвам, макар да откривам доста от характера си в описанията.
Да, но мисля че ако със твоя не си пасвате по асцендент, най-добре го зарежи.Спестяваш си доста главоболия, особено ако асцендентът му е лъв, най-вероятно само ще иска да те чука и да ти свърши в устата, пази се от такива.
![]()
Сестра ми е стрелец, а мъжа и е риби. От 10 годни са женени, а са заедно от 15.
и такова нещо ли има?
сега ще се разровя из нетО и ще се информирам за зодиакалната ми любов.
Аз съм козирог, приятелката ми е козирог и се разбираме перфектно..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Фейл.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако това с астрологията и зодиите беше вярно, преди да бъдат измислени всичките тези неща, нямаше да можем да се размножаваме, защото нямаше да знаем дали сме съвместими или не.
Като тръгна да се запознавам с момиче, първата ми дума не е "коя зодия си". Не ме интересува. Това са бабини деветини...