.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Exclamation Въпрос относно крем??

Здравейте! Значи използвам доста редовно крем Здраве поради раздразненията ми в Т-зоната. Тъй като po бузите кожата ми не е кой знае колко проблемна ми става суха и започва от време на време да се бели. Въпросът ми е знаете ли друг крем, който също да съдържа цинков оксид. Здраве наистина е страхотен, но просто не става за всекидневна употреба за цялото ми лице. Какво ще кажете за този крем? Някой пробвал ли го е?

--> http://www.google.de/imgres?newwindo...w=1366&bih=667

Голям фен Аватара на sunshine :**
    на мен кожата ми е смесена, но по бузите ми става суха и гадна.Мажа я с бочко, не е с цинков оксид, по-лек е, но е изключително нежен и мирише хубаво, матира леко и даже понякога вместо фдт малко си слагам крем на бузките и излизам така :dd прави кожата много мека и от едно намазване вече не личи, че е суха.

Авторке, казваш, че Здраве не става за всеки ден. Колко пъти седмично го използваш? Защото моята Т-зона се бели доста откакто използвах един продукт на Икаров и вече се чудя какво да използвам, за да я оправя.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами значи по принцип използвам крема всеки ден. На кожата ми в Т-Зоната ми действа страхотно. На бузите ми също не действа зле, но просто те не са ми толкова проблемни и заради това ми се белят (предполагам). Инъче, ако ми излезе пъпка си я мажа пак с крема 1-2 пъти и ми минава. Като цяло кремчето си ми действа страхотно. Просто ми трябва друго за бузите (по възножност с цинков оксид, но не знам дали има друг такъв...).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си