.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Let me guess
    И тоя пример със слабите закони го даде, защото тайничко сиг. и ти искаш да събереш хейтърите дето ти хвърляли "фекалии" по честта. И държавата. Къде ги намеси, защо просто кривваш и губиш всякакво чувство за граница и свързаност, значи твърдиш че няма забавление, а си чисто сериозен в отношението си тук.
    Това не е смотано, не се притеснявай.
    Ами логично е да им приложа същите закони, които и те са прилагали към мен. А за забавлението писах на циганина. Сега ще видим какво ще отговори.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от M488 Виж мнението
    А те като какво се повтарят? Или не забелязваш, че се повтарят?
    Има разлика, едното е направено с закачка, другото е захапване на въдицата, Алекс, излагаш се.
    Както виждаш образува се един порочен кръг.

Ами логично е да им приложа същите закони, които и те са прилагали към мен. А за забавлението писах на циганина. Сега ще видим какво ще отговори.
    Ти пък, що не си създадеш нови закони, винаги е хубаво да създаваш, вместо да заимстваш ееееееееееее вече не си ми идол.

Banned Фен
    То е закачка и да повтаряш чуждите постове, само със замяна на една - две думи. Даже е нещо повече - стил е.
    А това не е порочен кръг, защото аз дори и да престана, те не спират.

Защото ако създам нови закони, няма да ги оценят и ще кажат, че са лоши, а така, когато прилагам същите като тях, не могат да ме обвинят за нищо. И все пак аз съм създал нови закони - може да видиш предложените от мен нови правила на форума, и не само този.

Аз не му викам питон - мразим сравнението със змии.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    То е закачка и да повтаряш чуждите постове, само със замяна на една - две думи. Даже е нещо повече - стил е.
    А това не е порочен кръг, защото аз дори и да престана, те не спират.

Защото ако създам нови закони, няма да ги оценят и ще кажат, че са лоши, а така, когато прилагам същите като тях, не могат да ме обвинят за нищо. И все пак аз съм създал нови закони - може да видиш предложените от мен нови правила на форума, и не само този.

Аз не му викам питон - мразим сравнението със змии.
    Спри наркотиците и се успокой малко, излез на вън на въздух, че нещо приемаш тоя мижав форум прекалено при сърце..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

На мен ми е забавно да ти викам "циганин" и това е готино и не е смотано. ОК?
    избягваш въпроса ми

ок опитвах се да ти помогна, но вече не искам
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Фен
    Смотано е да се измъкваш.

Всъщност ти помагаше на враговете ми като се опитваш да ме спреш да им отговоря по правилния начин с аргумента, че това не е готино.

С отговора си всъщност ти отговарям на въпросите ти, непряко. Той ти показва, че развлечението не може да бъде самоцел, което се доказва и от това, че ти се измъкваш, когато развлечението на другите вече не е забавно за теб.

Отделен е въпроса дали не искаш да напусна форума изобщо и просто ползваш този случай като повод.

Последно редактирано от M488 : 11-16-2013 на 16:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си