.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Възможно ли е ..

Здравейте ! Преди близо месец правих секс без презерватив с приятеля ми , но той свършва извън мен , та събота пак го направихме първия път без и след това 2 пъти със . Днес си правих тест и беше отрицателен . Въпроса ми е , има ли възможност да е станала белята някак си.. Имам симптоми на 17 трябва да ми дойде , наболява ме кръста и гърдите ме болят , бяха твърди но вече омекнаха ... Просто се паникиосвам , чета доста по темата но винаги се съмнявам , колкото и да съм сигурна в приятеля ми ..

Трябва да са минали 14 дни след половият акт за да бъде теста достоверен, но мисля, че не си бременна..
    Каране на колело

Благодаря .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна но следващия път вместо да питаш по форумите дали си бременна използвайте презерватив

Не само е възможно, ами е сигурно.

Това че не е свършил в теб не означава че не може да забременееш. Когато мъжа е много възбуден от пениса се отделя предеякулационна течност в която се съдържат и сперматозоиди, възможността е малка но все пак я има.

Имам много познати с дългогодишни приятели, който правят секс през презерватив и до сега никоя не е забременяла. Но това не е гаранция.

Цитирай Първоначално написано от ArmanDD Виж мнението
    Това че не е свършил в теб не означава че не може да забременееш. Когато мъжа е много възбуден от пениса се отделя предеякулационна течност в която се съдържат и сперматозоиди, възможността е малка но все пак я има.

В комбинация с не пресметната или скачаща оволация...
    Ако си решила да правиш секс без презерватив използвай хапчета, или поне се предпазвай по време на оволация.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    можеш да забременееш дори от въздуха който дишаш - много внимавай

Супер фен Аватара на chupachups
    Защо трябва да има 1000 едни и същи теми :/

Ами направи различна!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си