- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ..
Здравейте ! Преди близо месец правих секс без презерватив с приятеля ми , но той свършва извън мен , та събота пак го направихме първия път без и след това 2 пъти със . Днес си правих тест и беше отрицателен . Въпроса ми е , има ли възможност да е станала белята някак си.. Имам симптоми на 17 трябва да ми дойде , наболява ме кръста и гърдите ме болят , бяха твърди но вече омекнаха ... Просто се паникиосвам , чета доста по темата но винаги се съмнявам , колкото и да съм сигурна в приятеля ми ..
Трябва да са минали 14 дни след половият акт за да бъде теста достоверен, но мисля, че не си бременна..
Каране на колело
Не си бременна но следващия път вместо да питаш по форумите дали си бременна използвайте презерватив![]()
Това че не е свършил в теб не означава че не може да забременееш. Когато мъжа е много възбуден от пениса се отделя предеякулационна течност в която се съдържат и сперматозоиди, възможността е малка но все пак я има.
Имам много познати с дългогодишни приятели, който правят секс през презерватив и до сега никоя не е забременяла. Но това не е гаранция.
можеш да забременееш дори от въздуха който дишаш - много внимавай
Ами направи различна!!!