Първоначално написано от baby_baby охо аз таковаа
Първоначално написано от trabi_bs аз таковаа какво ;d
Първоначално написано от baby_baby какво ;d паднах малко аз
Първоначално написано от trabi_bs паднах малко аз Казах ли ти нещо вчера?
Първоначално написано от baby_baby Казах ли ти нещо вчера? ма си зех запалката
Първоначално написано от trabi_bs ма си зех запалката заради една запалка :@
Първоначално написано от baby_baby заради една запалка :@ не само за запалката
Първоначално написано от trabi_bs не само за запалката ами
Първоначално написано от baby_baby ами Обичам те
Първоначално написано от trabi_bs Обичам те И аз те обичам
Първоначално написано от baby_baby И аз те обичам Аз повече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от trabi_bs Аз повече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! нененененененененененене
Първоначално написано от baby_baby нененененененененененене ДАДАДАДАДАДАДАДАДА Защото ти си най-важния човек за мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от trabi_bs ДАДАДАДАДАДАДАДАДА Защото ти си най-важния човек за мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАЗАХ НЕ И ТОЧКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аз повече ! <3
Първоначално написано от baby_baby КАЗАХ НЕ И ТОЧКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аз повече ! <3 казах ДА и продължавам спора <3<3<3<3<3<3<3
Първоначално написано от trabi_bs казах ДА и продължавам спора <3<3<3<3<3<3<3 НЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕН ЕНЕНЕН !
Първоначално написано от baby_baby НЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕН ЕНЕНЕН ! ДА и ПАК ДА
Първоначално написано от trabi_bs ДА и ПАК ДА НЕ И НЕ край на спора !
Първоначално написано от baby_baby НЕ И НЕ край на спора ! дай цунка
Първоначално написано от trabi_bs дай цунка :*
Първоначално написано от baby_baby :* толкова ли заслужавам
Първоначално написано от trabi_bs толкова ли заслужавам :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Първоначално написано от baby_baby :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* липсваш ми
Първоначално написано от trabi_bs липсваш ми и ти на мене
http://vbox7.com/play:c9a1b21502
Правила