Първоначално написано от DayDreamer:) 1во момче съм. 2ро светни ме де си противореча. Извинявам се. В първия момент казвашче е велик и да ябси изберем друг, а после казваш,че ще е той.
нема що много е велик
Първоначално написано от nexttt Извинявам се. В първия момент казвашче е велик и да ябси изберем друг, а после казваш,че ще е той. За предпочитане е Къци пред Ники, не ми даде друга алтернарива
въпрос на интереси
Трябваше да предложите БББ той е нашият човек.
Първоначално написано от baby_baby нема що много е велик Къцамуннн
Първоначално написано от nexttt Къцамуннн В вип брадър като го гледах толкова е дразнещ ако бях аз там щях по цял ден да се карам с него нямаше да го изтърпя
Яко се изтърка. Искаме нов, искаме нов,искаме нов П.П за Ники говорех, не за Къци.
Последно редактирано от DayDreamer:) : 12-28-2013 на 18:39
хапни си шоколад и ще се оправиш instant
ей ви го Никито
Без теб сме малко, с теб сме много
и шоколада не помага вече....
Едно плодово смути е просто перфектно
Първоначално написано от baby_baby и шоколада не помага вече.... ела ще ти помогнаа
Първоначално написано от trabi_bs ела ще ти помогнаа как
Първоначално написано от DayDreamer:) Едно плодово смути е просто перфектно смути???
Първоначално написано от baby_baby смути??? не си ли пила?
Първоначално написано от DayDreamer:) не си ли пила? не
Първоначално написано от baby_baby не Много жалко,супер яко е, зависи от рецептата.Ем тря ти блендер
Първоначално написано от DayDreamer:) Много жалко,супер яко е, зависи от рецептата.Ем тря ти блендер ама кво е?
Първоначално написано от baby_baby как ще стоим на покрива :Д
Първоначално написано от trabi_bs ще стоим на покрива :Д най-много да се метна
Първоначално написано от baby_baby ама кво е? напитка, нещо подобно на шейк ама доста по-полезно и вкусно.
Първоначално написано от baby_baby най-много да се метна аз ще те бутна да не се тормозиш
Правила