Първоначално написано от DayDreamer:) напитка, нещо подобно на шейк ама доста по-полезно и вкусно. ясно
Първоначално написано от trabi_bs аз ще те бутна да не се тормозиш ок
Първоначално написано от baby_baby ок колко е романтичен само..
Първоначално написано от nexttt колко е романтичен само.. бутни го, за да паднат двамата заедно
Първоначално написано от nexttt колко е романтичен само.. нали най-романтичния
Първоначално написано от nexttt колко е романтичен само.. КО НЕ
Първоначално написано от DayDreamer:) бутни го, за да паднат двамата заедно не
http://www.videophenomena.com/2-girls-1-cup/
Първоначално написано от baby_baby не що не
Първоначално написано от trabi_bs що не е за кво нали искаш да ме бутнеш за кво и ти
Първоначално написано от baby_baby е за кво нали искаш да ме бутнеш за кво и ти za da ste zaedno v dobro i losho
Първоначално написано от baby_baby е за кво нали искаш да ме бутнеш за кво и ти Няма да може да живее без теб по-добре заедно отколкото цял живот страдание.
Първоначално написано от baby_baby е за кво нали искаш да ме бутнеш за кво и ти а да съм казал къде точно ще те бутам
Първоначално написано от nexttt za da ste zaedno v dobro i losho по-добре само в добро да сме заедно за лошо още не ни се умира млади сме
Първоначално написано от trabi_bs а да съм казал къде точно ще те бутам от покрива? нали за тва говориме прочети по-нагоре
Първоначално написано от baby_baby по-добре само в добро да сме заедно за лошо още не ни се умира млади сме taka,taka !
Първоначално написано от baby_baby по-добре само в добро да сме заедно за лошо още не ни се умира млади сме Живей докато можеш.
Първоначално написано от baby_baby от покрива? нали за тва говориме прочети по-нагоре да ама там има перила, може да те бутна и кам мен
Първоначално написано от DayDreamer:) Няма да може да живее без теб по-добре заедно отколкото цял живот страдание. а тука вече нз
Първоначално написано от trabi_bs да ама там има перила, може да те бутна и кам мен така ще кажеш са
сис мъж ти де са скатава
Първоначално написано от baby_baby а тука вече нз ти не ме искашш
Първоначално написано от DayDreamer:) Живей докато можеш. много ясно прави квото искаш че живота е кратък
Първоначално написано от baby_baby така ще кажеш са ще кажа ДА аз повече
Първоначално написано от baby_baby много ясно прави квото искаш че живота е кратък Ама не е само един
Правила