- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън ЧАТ ! [VOL.4]
Добре, благодаря. Аз не бързам, първа смяна съм и ще ми е трудно ставането. Наливам се яко с вода.Домързя ме да потренирам тази вечер.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аз от някъде месец вече не съм тренирал...посред тея празници ... и тоя сняг някакси ми убиват желанието ...напоследък съм загубил форма![]()
The same here. Кардио трябва да започвам.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Мне .... посред зима да са тренира ...не вари ...посред лято ша са тренира ...![]()
А, да, на лято...
Аз възнамерявам да започвам в най-скоро време.
Не ...през лятото се тренира щото тялото ти ще е още по затоплено така ще се горят по лесно .....щото се потиш като прасе ...това е![]()
^Exactly.
Ако питате мен се тренира независимо от сезона,лято,пролет,есен,зим а все в залата и се подобряваш![]()
Аз съм от вторите явно,аз без тренировки не се виждам,всяка една сутрин,всеки един ден ...Там е мястото където си изкарвам всичко не нужно.
Кога ми мина и съботата. Адски бързо взе да ми минава времето
. Тъкмо изгледах Тор 2 и сега се чудя с какво да се приспя
. Някой да е гледал Jennifer's Body ?
Знам как е да си и в това положение. Аз обаче като се почна от края на 11-ти клас до сега не усетих кога станах студент
.
ако мине и при мен толкова бързо,ще е идеално..
ако може и бакалавъра да мине бързичко,цена няма да има![]()
то,че ще мине,ще мине,но с колко мъки,само аз си знам ;D
като се виждам каква съм паника, за един изпит ще има да се явявам поне 2-3 пъти минимум..![]()