.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Проблем или не ?

Не получавам Оргазъм защо ? Обичам човека с когото правя секс повече от всичко ,харесва ми привлича ме но не се получава ..

Супер фен Аватара на Anonys
    Не обвинявай себе си. Трябва да пробвате нещо ново и той да заучи някои трикчета които те подлудяват. Дали той ще ти поддържа огъня или ще си прави само неговия кеф е ваш проблем.

Пробвали сме различни неща

Притесняваш ли се за нещо, докато го правите, мислиш ли как ще се представиш, има ли нещо което те тревожи или абсолютно всички мисли са премахнати? Става ли ти скучно по някое време, прави ли ти кеф самия секс?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто като го правите не мисли за нищо показвай му какво ти харесва

Еми различно имало е моменти в които ми става скучно но не мисля че е заради мен ..... Опитвам се да не мисля за нищо друго и ми харесва да правя секс имам желание за него и т.н

Само по начина по който го написа.. и т.н. и глупости демек. Липсва ти нещо. Открий какво, изпробвайте още неща.. Не мога да ти кажа той какво да прави, ако беше пуснал темата той щеше да ми е по-лесно да му дам съвет. Зависи от него.

Започвам да мисля че проблема е от него смисъл той е бил само с мен но това не му е оправдание щото сме от доста време заедно дали ще се почувства тъпо ако му казвам някакви неща нещо като съвети ?

Не подхождай по този начин. Казвай му ги, като напътствия, като какво харесваш. Проблема не е само в него. Трудно е да се стигне до оргазъм. 70% от жените не го изпитват. Не бъди от тях и му сподели по време на секс, какво искаш.

Супер фен Аватара на Cloud9
    От скоро явно и двамата правите секс.Не го правете за оргазма, а за кеф просто.Не се задълбочавай и не поставая това на първо място.Експериментирайте, опознай сама тялото си и след време ще се случи.Няма как да пачнеш да правиш секс и оп веднага оргазъм.

Не аз не искам веднага от доста време го чакам но не ми е проблем на мен пак ми харесва да правим секс то пак ми доставя удоволствие

Какви са тези взаимоотношения без диалог, без споделяне?
    Не бива да имате амбиция за суперски секс след като още не сте се научили да се сближавате истински с партньорите си. Сексът не е някакво представление, а взаимност.
    Когато го осъзнаете, тогава ще дойде и другото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си