- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- плуване и цикъл
Задавам си един въпрос на който не мога да си отговоря!Но, първо малко подробности. Тренирам плуване от 6 години и съм състезателка ходя по състезания, медали и т.н. Нямам още цикъл (на 14 съм.), но искам да съм подготвена когато ми дойде какво да правя. Тренирам по 6 пъти в седмицата и ако ми е по-дълъг цикъла не мога да си позволя да не влизъм във басейна, защото ако тренираш толкова сериозно 3, 4, 5 дни без да влизаш във водата са много значими. Да не говорим какво ще стане ако ми дойде по време на състезание
.
Отворена съм за идеи. Благодаря, предварително![]()
Някъде четох, че не е полезно да си слагам тампони на тази възраст.
поискай съвет от съотборничка която вече се е сблъскала с този проблем защото кървенето ще ти е най малкия проблем най добре поговори с треньора си
Няма нищо страшно да използваш тампони като си на 14. И аз съм на толкова, но ползвам тампони от 1 година и нещо. Много по-удобни са от превръзките поне за мен. Плюс това освен тампони няма и друг начин. Купувай тампони и слагай смело, ще си останеш девствена, спокойно.
Нищо няма да ти стане от тампоните, но аз лично не мога да си представя да плувам бързо и продължително с тампон.
Както казаха по-горе- тампон .
Как ти се раздува от водата тампона? О_O Ама ти изобщо правилно ли го слагаш?
Много пъти ми се е налагало да ползвам тампон и да влизам във водата и никога не ми се е случвало такова чудо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Така, първо да кажа, че ми дойде за пръв път онзи ден (Събота). Днес ще ходя за първи път на тренировка, ще говоря с тренера, дали да правя само суха или да плувам...?!
Ще пиша пак след треноровката![]()
Еми не ми тече много но не си слагам тампон. Една приятелка ми каза, че в водата не течало. Според мен то си тече ама не го вижаш. Плувах си така без нищо, защото е вече края на цикъла и почти не тече.
Не усещам кога ми идва, просто в после виждам, че имам кръв на превръзката като отида до тоалетната.
Майко къв си убитак![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!