- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да задоволим мъжете ни?
Значи сядаме правим един StarCraft и след това съм задоволен![]()
Ядени, пиене, секс и свобода да си гледа каквото си иска.![]()
уаааааа по откачена тема от тази не бях челаз съм за спонтанен секс на непознато и опасно място на което всеки момент могат да ви хванат чувството е незабравимо
![]()
Е що да станеш за смях пък![]()
Тряя да се експериментира , може да пробваш да ядеш малко риба с боб преди това![]()
Да , чувал съм че действа чудодейно , отпушващ ефект тъй да се нарече
В днешния свят на гейове и пумпали като тебтрябва да намеря начин да се справям с напастта , примерно тъи както бурен окопава цветята в градината , ти си гей бурена , става ли така , глазура на торта от сперма
гей бурен , ошмулен , обрулен
![]()
Тая рима е специално за тебе , моя любим гей приятелАве тъпо кьоспе никой ли не ти е казал че снимката ти била мноооо гейска ве
Ихаааа за теб е много мъжествена фащам са на бас
![]()
Обичам за тебе да говоря щото си гей с клизма в гъза , ето я троината комбинация , ся отговорих ли ти на въпросите , гюбериоКефят ма момчета като теб , които нямат голяма разлика с момиче , така може да ми смучеш кура докато маика ти ми лиже гладките от избръснато топки
Преди малко ги изгладих , имам пяна на нивеа и от онея фюжан ножчетата с петорно деиствие , много яко стана лъщи направо , ше сложа и лосион за майка ти
Като ги обръсна с ножче с петорно деиствие , почвам да свършвам по 5 пъти наведнъж
като свърша първия път не го вадя ами продължавам да довкарвам спермата в путката на майка ти
не ти се вярва ще я питаш
![]()
няма проблем да пиша , няма да си хабя спермата обачеще я запазя за майчето ти и за устата ти , гей шприц
лягам си утре ще те довърша , гомнио
да не ти е скучно тая вечер вземи отверката кръстачка на баща ти и си я раздвижи в гъза , ся се махай![]()
как да задоволим мъжете ни?
LeagueofShadows може да ви даде полезни съвети. Денонощно ги лигави за пари все пак.
лигавя доста клитори така етва го правя само на привилигериваните все пак , майка ти е оттях
минавам и покраи срамните устни с езиче , лееееееееек
гиобеек насранек педерастек лайнек еби си маиката КЮФТЕК
![]()
nice try отивай да лапаш пишки за пари
фаяр меджик обича да се включва в темата 'как да задоволим къжете ни' понеже обича да задоволява мъже и знае тънкостите на занаята тъи да го кажа , нали така ве леееееееклеко ли обработваш мъжете леееек
![]()