В днешния свят на гейове и пумпали като теб трябва да намеря начин да се справям с напастта , примерно тъи както бурен окопава цветята в градината , ти си гей бурена , става ли така , глазура на торта от сперма гей бурен , ошмулен , обрулен
Тая рима е специално за тебе , моя любим гей приятел Аве тъпо кьоспе никой ли не ти е казал че снимката ти била мноооо гейска ве Ихаааа за теб е много мъжествена фащам са на бас
Обичам за тебе да говоря щото си гей с клизма в гъза , ето я троината комбинация , ся отговорих ли ти на въпросите , гюберио Кефят ма момчета като теб , които нямат голяма разлика с момиче , така може да ми смучеш кура докато маика ти ми лиже гладките от избръснато топки Преди малко ги изгладих , имам пяна на нивеа и от онея фюжан ножчетата с петорно деиствие , много яко стана лъщи направо , ше сложа и лосион за майка ти Като ги обръсна с ножче с петорно деиствие , почвам да свършвам по 5 пъти наведнъж като свърша първия път не го вадя ами продължавам да довкарвам спермата в путката на майка ти не ти се вярва ще я питаш