.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Чудя се за какво точно може да и завиди човек...скучния живот, който тя вижда в другите, не значи че те смятат че го живеят скучно. Така като гледам, по скоро нейния е скучен. И все пак, да чуем (видим) какво е "нескучна връзка" и "нескучен живот"!?

Цитирай Първоначално написано от Cyandreamer Виж мнението

Разочарована съм, че хората са скучни. Ходят на кино и гледат американски помии. Ходят в студентски на чалга в продължение на години - дейба, как не им писва, на мен ми писна за по-малко от година.
    На хората драмите са - няма пари, няма секс, да взема вИшото, да намеря истинската любов, да живея скучен живот след това и да се утешавам че е нормално - не, не е нормално връзките ви да са скучни.
    Не е нормално да живеете всеки ден и да чакате времето да минава.

Какво чакате?
    Това ми хареса.
    Виж сега, ти си живей така, че да не съжаляваш, когато остарееш. Прави това, което искаш и не съжалявай, че не си като другите. Именно работохолиците успяват най-много накрая.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Мда сега вече всичко е боклук.. Но хоррата идват и си отиват. Малко са тези, които се задържат. Всичко останало е илюзия и трябва да не ни пука- това е най-важното. Така ще бъдем по- щастливи..
    +++

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    И последното момиче в ТУ-(София) стана МЪЖ ... и всички заживели щастливо, доходоносно и малко по-гейски.

Колежке, аз като бях на твоя хал, си търсех психиатър, но направих една проста сметка пари~жени~време~псиахиатър~ пари и реших че ще е по-добре да си свърша сам работата (по логиката "Шефе, добре че не сме лекари ..." ) и си писах един "код" Safe mode и сега и времето ми стига, (парите не е хубаво да стигат), и си ме боли кура за тебе тебе и тебе и кервана си върви, кучетат лаят и съм една идея по-добре.

Моят искрен съвет е: почивай повече и не позволявай на слънчевите изригвания да влияят на усмивката ти

Иначе благодарим за ценните опит и съвети, които си дала ! Тези, които посещават форума или нямат умствения багаш да осъзнаят писАнията ти или вече имат кариера и не ги ебе (както в случая пХа ), но не спирай да опитваш
    Последно редактирано от ilia_92 : 11-24-2013 на 23:12

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    и без това цялото ни съществуване е аналогично на съня
    какво ти пука?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си