- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хората сме.. зле.
Чудя се за какво точно може да и завиди човек...скучния живот, който тя вижда в другите, не значи че те смятат че го живеят скучно. Така като гледам, по скоро нейния е скучен. И все пак, да чуем (видим) какво е "нескучна връзка" и "нескучен живот"!?
И последното момиче в ТУ-(София) стана МЪЖ ... и всички заживели щастливо, доходоносно и малко по-гейски.
Колежке, аз като бях на твоя хал, си търсех психиатър, но направих една проста сметка пари~жени~време~псиахиатър~ пари и реших че ще е по-добре да си свърша сам работата (по логиката "Шефе, добре че не сме лекари ..." ) и си писах един "код" Safe mode и сега и времето ми стига, (парите не е хубаво да стигат), и си ме боли кура за тебе тебе и тебе и кервана си върви, кучетат лаят и съм една идея по-добре.
Моят искрен съвет е: почивай повече и не позволявай на слънчевите изригвания да влияят на усмивката ти
Иначе благодарим за ценните опит и съвети, които си дала ! Тези, които посещават форума или нямат умствения багаш да осъзнаят писАнията ти или вече имат кариера и не ги ебе (както в случая пХа), но не спирай да опитваш
![]()
Последно редактирано от ilia_92 : 11-24-2013 на 23:12
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
и без това цялото ни съществуване е аналогично на съня
какво ти пука?