.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

От какво може да се съберат пари

Здравейте! Аз съм момче на 12 събирам пари от около година. Събирам липа, орехи, железа предавам ги и взимам пари за тях. Въпроса ми е от какво друго мога да събера пари нашите ми помагат доста но аз събирам пари за кросов мотор нищо че съм малак нашите се съгласиха да карам мотора само на писта или по полето с тате. Голям мерак ми е но парите са доста защото искам да си взема нещо хубаво а не някъкъв боклук. Знам че повечето от вас ще ме посъветват да порасна но и баща ми като малък е карал мотор Ява 350 на 13 е катастрофирал защото е бил излязъл нощем без фар. Пък и виждам че някои мои връстници имат атвта кросове и така нататака и искам да събера по бързо парите. Не ми давайте идеи от сорта не яж и спестявай от джобни. Извинявам се за правописните и пунктуационите грешки.

anonymous895156
    Guest
    Преди 2 години на един мой познат (Бог да го прости) родителите му бяха купили скутер (много по-лесен за управляване от кросов мотор, доколкото знам), с уговорката да го кара само в тяхното село. Почина, премазан от комбайна, след като изгубил контрол. Набор 99 сме, т.е. беше точно на твоята възраст. Не може на 12 години (или на колкото си) да управляваш подобна машина. Законът го е забранил.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Преди 2 години на един мой познат (Бог да го прости) родителите му бяха купили скутер (много по-лесен за управляване от кросов мотор, доколкото знам), с уговорката да го кара само в тяхното село. Почина, премазан от комбайна, след като изгубил контрол. Набор 99 сме, т.е. беше точно на твоята възраст. Не може на 12 години (или на колкото си) да управляваш подобна машина. Законът го е забранил.
    Точно.

Събирай си така, както си тръгнал, пък като станеш на 15+ тогава мисли за мотори.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Глупости! На писта може и 5 годишен да кара.
    Авторе, ако си по-ячък, може да се хванеш да цепиш или да пренасяш нацепените дърва на хора от селото ти. Сега покрай есента, може да събереш 100-тина лева. Според мен, недей да се гъзариш, още повече, щом нямаш пари и си вземи нещо по-скромно. 350 кубика са ти прекалено много. Нещо до 150 кубика ти е предостатъчно за начало. Ако не те мързи, с помощ от баща ти, може да преправите някое MZ 150 или 125. Намират се за 250-300лв.

FronteR
    Guest
    До колкото разбирам не си карал мотор до сега и по-добре се насочи към нещо до 150 кубика, както каза an7raks. Тъкмо и по-малко пари ще ти трябват.
    Последно редактирано от FronteR : 11-11-2013 на 13:11

аве я оставете момчето на мира ве , вие му убивате кахъра ве магарета такива , в противен случаи пак трябва да нападам някой
    има лапета на 12 карат че ше ми скрият шапката ве
    мотори коли няма значение , за талант някои чувал ли е аз талант нямам , и дори с опит няма да мога да ги стигна
    младежа може да пробва при някой познат на баща мама приятел да помага , да върши всякаква работа , примерно да помага в някой офис или да като доставчик не знам зависи от хората около теб момче за някои лев , тва е похвално че има мотивация и е готов с честен труд да си постигне целта

като свикне от малък на мощен мотор първо няма да се налага да го продава през година като му писне , второ след време ще му е много много лесно аз свикнах на мощни коли от малък и ся ми е леко просто купи каска и дрехи с протектори и караи , неде ида гъзареиш без каска и без дрехи ръкавици щото ще умреш някъде кроса е яко
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-14-2013 на 10:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си