.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Защо?!?!???

Защо?!?!???

Пускам тази тема с огромната надежда най-накрая да намеря отговор на този въпрос. На всеки от нас ни се е случвало да се ограничава с цел да отслабне и в същото време да вижда как някои хора буквално се тъпчат, а са винаги слаби като фиданки. Е, в подобна ситуация съм. От известно време искам да сваля няколко килограма и да се стегна, но резултат въпреки всичките ми усилия не забелязвам. Дори понякога гледам да пропусна закуската (не става въпрос за сутрешна закуска, а за междинно ядене) в училище, ям по-малко от другите, а същевременно има момичета от училище, които всяко междучасие ядат и са изключително слаби?!? Защо става така??? Има ли начин и аз да имам хубаво тяло без някакви зверски ограничения и тренировки до припадък?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    тренировки до припадък?
    И какви тренировки ди припадък правиш, я опиши! (think)
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Няма такъв филм да тренираш редовно и да се храниш правилно и да нямаш резултати. Явно не правиш едно от двете неща ,както трябва.

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    И какви тренировки ди припадък правиш, я опиши! (think)
    Не съм казала, че правя тренировки до припадък, а че не искам да са чак толкова натоварващи.

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Няма такъв филм да тренираш редовно и да се храниш правилно и да нямаш резултати. Явно не правиш едно от двете неща ,както трябва.
    Ами възможно е, точно и затова пускам темата - за да ми кажете къде ми е грешката, че не постигам желания резултат.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Как да ти кажем като не казваш нито как тренираш,нито как се храниш

Ами най-общо казано гледам да се храня по 5 пъти на ден, като сладко избягвам, мазно не ям, безалкохолни не пия. Колкото до тренировките - 2-3 пъти седмично по час, час и половина.

Аз ти предлагам да заложиш на повече плодове и зеленчуци , пълнозърнести изделия( хляб,макарони,паста и т.н.),повечко неподсладени фрешове , нискомаслени млечни продукти,постно месо, а за тренировките ти предлагам 6-7 пъти седмично по 30мин. е достатъчно. Примерно силова - 15мин. , кардио- още 15мин. Успех !

Супер фен Аватара на JDeel
    Тялото си има специфики относно глада. Аз например, дори и да закусвам нещо рано сутрин, малко преди обяд пак ми се дояжда. Но това е за дните в които ставам рано сутрин, а те са рядкост Иначе като стана 10-11... то може да не ми се дояде до 17. А пък ако си легна гладен, то на сутринта не ми се яде. Но мен по принцип ме мързи да ям, така че спадам от групата на "гърчавите" или "недохранените".

От друга страна не съм виждал тлъст спортист, освен сумистите - те обаче нарочно се тъпчат така че не се брои. Така че ако някой иска да отслабва, най-добрата рецепта е спорта

Голям фен
    Град
    София
    мазно не ям
    Уточни какво мазно!
    Queen of the Damned

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    Аз ти предлагам да заложиш на повече плодове и зеленчуци , пълнозърнести изделия( хляб,макарони,паста и т.н.),повечко неподсладени фрешове , нискомаслени млечни продукти,постно месо, а за тренировките ти предлагам 6-7 пъти седмично по 30мин. е достатъчно. Примерно силова - 15мин. , кардио- още 15мин. Успех !
    Само глупости си писала, не се ли усещаш?
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    постно месо

Уточни какво мазно!
    Ако ям салата е със зехтин и то малко, банички и такива закуски мнооооого рядко си купувам, мазно месо не ям.

Голям фен
    Град
    София
    Ако ям салата е със зехтин и то малко, мазно месо не ям.
    Браво! Далече ше стигнеш по тоя начин. Продължавай в същия дух!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на Illusion772
    Ако ям салата е със зехтин и то малко, банички и такива закуски мнооооого рядко си купувам, мазно месо не ям.
    Първо искам да кажа, че не си избрала подходящо време за сваляне , защото в момента със застудяването на време тялото ти е предразположено да качи известно количество мастна тъкан, защото една от функциите на мастната тъкан е термо-изолация. Но с хубав хранителен режим си мисля че ще можеш да свалиш , все пак. Тия закуски - баници,кифли или там каквото там обичаш сладко да похапваш , трябва да ги забравиш , защото не знам дали си виждала от какви тави капещи от мазнина ги вадят. Сега не знам в какво училище учиш, но в моето предлагат нещо като бургери които има там някаква зелена салата вътре и май пил.шницел - което за мен е по-добре от мазните баници. А вече най-добрия вариант е да си носиш от вкъщи например - ориз и някакво месо , зеленчуци и пак месо или нещо друго за което не се сещам в момента.

Браво! Далече ше стигнеш по тоя начин. Продължавай в същия дух!
    Ами можеш да ми кажеш къде греша, вместо да се заяждаш ....

Голям фен
    Град
    София
    Не се заяждам, ти просто не четеш и не се информираш достатъчно. Ако беше го направила, сега нямаше да искаш съвети от форума!
    Queen of the Damned

Не се заяждам, ти просто не четеш и не се информираш достатъчно. Ако беше го направила, сега нямаше да искаш съвети от форума!
    Очевидно не съм , така че ще съм благодана, ако ми дадете някаква информация

Аз съм ял по 300 грама желирани бонбони всеки ден в 6 и 7 клас, но не съм надебелял. да ти кажа честно, всичко е до твоето тяло. По-добре тичай и прави коремни. ;д

Пускам тази тема с огромната надежда най-накрая да намеря отговор на този въпрос. На всеки от нас ни се е случвало да се ограничава с цел да отслабне и в същото време да вижда как някои хора буквално се тъпчат, а са винаги слаби като фиданки. Е, в подобна ситуация съм. От известно време искам да сваля няколко килограма и да се стегна, но резултат въпреки всичките ми усилия не забелязвам. Дори понякога гледам да пропусна закуската (не става въпрос за сутрешна закуска, а за междинно ядене) в училище, ям по-малко от другите, а същевременно има момичета от училище, които всяко междучасие ядат и са изключително слаби?!? Защо става така??? Има ли начин и аз да имам хубаво тяло без някакви зверски ограничения и тренировки до припадък?
    първо спри да гледаш другите , гледаи себе си понеже всеки организъм е различен

първо почни да ходиш повече , ограничи седенето , тренираи с тежести , може и кардио и яж храни бедни на мазнини и въглехидрати

пробвай различни неща и ще има ефект , но трябва да мине време , нищо не става за 2 дни

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кардио и тежести откъм тренировки.

Откъм ядене - ограничаваш въглехидратите, калориите; пиеш много течности и спираш сладкото.

Повярвай ми, резултати ще има.

smurfarbg
    Guest
    Ще ти отговоря на въпроса, защо някои се тъпчат ама не дебелеят просто е. Метаболизма им е по-бърз .. по-бързо обработва храната познавам момиче което се тъпчи като прасе с извинение и има перфектно тяло без да тренира. Заложи повече на плодовете и месото и да пиеш много вода.

Първо ще ти кажа,че всеки човек има различен организъм.Тези които ядат много и не качват лесно,и свалят бъзо(такива като мене ) Други които ядат малко а качват бая и свалят.Да ти кажа честно по-добре ни поясни какви упражнения правиш,за да ти дадем нужната информация.Ти като не искаш да ни кажеш няма да стане.

П.С.Не ,че аз съм нещо професионалист,но така съм чел по форуми.

AestheticKunt
    Guest
    Но кой беше калориен дефицит?
    btw Това, че някой качват трудно, а други лесно е от метаболизъма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си