.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Работа за малолетни

Всъшност не знаех каде да публикувам тази тема но реших тук . Ще бъда кратка и ясна и благодаря от сега на свястните коментари .

Та да питам аз съм на 15 и искам лятото да си намеря работа .. само за лятото и ми е интересно дали някаде на морето ще ме наемат и ако ме наемат за какво и за какви пари ?

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    По-добре питай в твоя град в някое заведение дали си търсят сервитьорка и се оредете нещо да работиш по около 4 часа на ден за 3-4 лева. Аз работих като барман за 9 лева на час по 3 часа в 1 кафе, заплатата ми беше толкова, защото бях научил флейр бартендинг трикове и радвах клиентите, но и бакшишите бяха доволни

На мен идеятя ми беше за морето да си вадя сямя пярите и да си стоя там

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    На морето нещата май са по-сложни знам ли, те попринцип трябва да ти осигурят подслон, храна и заплащане нали ?

мисля че зависи от самата работа

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    По-добре питай в твоя град в някое заведение дали си търсят сервитьорка и се оредете нещо да работиш по около 4 часа на ден за 3-4 лева. Аз работих като барман за 9 лева на час по 3 часа в 1 кафе, заплатата ми беше толкова, защото бях научил флейр бартендинг трикове и радвах клиентите, но и бакшишите бяха доволни
    Да и чукаш съученичките си близначи, и си на 15, и не си се целувал още, сигурно караш ролс ройс за 3 милиона и притежаваш 10 фабрики, баща ти е Бил Гейтс, а ти си някакъв супер модел..

Излез от филма, лапе..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    На морето нещата май са по-сложни знам ли, те попринцип трябва да ти осигурят подслон, храна и заплащане нали ?
    Подслон he said.

Обикновено за 15-годишни по морето дават раздавачи на флаери, продвач на царевица и подобни. Едва ли ще намериш нещо кой знае какво обаче. Даже не съм много сигурна, че ще намериш. Обикновено всички работни места се заемат до към края на май, а ти след като си ученичка едва ли ще можеш да дойдеш тук преди края на май. Пък и с документацията нещата са малко по-сложни. Трябват ти задължително декларации и от двамата родителя, че са съгласни детето им да работи. Освен това здравни книжки, простотии.

Имай предвид, че за да живееш тук цяло лято само с една заплата от 300-400-500 лева макс ще трябва много да се лишаваш. Осигурена квартира за раздавач на флаери не ми се вярва да ти дадат.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Първо ти си непълнолетна, а не малолетна. За малолетно се води физическо лице, ненавършило 14-годишна възраст.
    Според трудовото право, можеш да започнеш работа на 16, със съгласието на двамата си родители.

добре мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си