- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лаптопът ми изключва
Лаптопът ми изключва, на какво може да се дължи това? Изчистих го от вируси, след това ми го преинсталираха, прегряваше, та го заведох и да го изчистят от прах. Вече смъкна на 50 градуса, но пак изключва и то обикновено още на втората минута. Сега се задържа, хах.
от отоплението в стаята е. И , ако пуснеш няколко неща наведнъж така става. Пуснеш игра , winamp и skype и тези лаптопи почва да се чуват , все едно ще излита![]()
Щом изключва на втората минута, значи не е от претоварване, тъй като често още нищо не съм пуснала. Иначе температурата сега е добра 47 градуса държи, а преди почистването стигаше 90, въпреки че видимо не ставаше толкова топъл.
Ама като има силно отопление в стаята , няма значение , че не го натоварваш толкова , той просто си загрява.
Дори да не е много силно , тези лаптопи са много изнежени![]()
щом са го изчистили не би трябвало да е от това, знам защото и моя прегрява и по принцип имам допълнителен вентилатор, според мен лаптопа просто не те харесва и не желае да има контакти с теб
n00bs
Абе как ще е от температурата в стаята, то тогава лятно време лаптопите въобще не трябваше да работят. :Д То в другият апартамент аз седя завита с юрган, та хич не е толкова топло.
Якудза, хич не ми говори такива неща, че и без това всички ми напуснаха живота и се чувствам необичана. :Д Той три години беше с мен, старичък е вече, ама докато не почна пак редовна работа, не мога да си позволя нов.
Занеси го на ремонт. Имах същият проблем и ми дадоха следното обяснение: "Еди какво си било паднало, понякога се случва, просто трябваше да се намести."
Човека видя, че съм момиче и реши да не се занимава, но повече не съм имала такива проблеми.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ами ти нали искаше да ти напусна живота и аз затова. Ама ако искаш, ще се върна.
Винаги може да си позволиш нов, пусни си обявата в escrotbg и късмет !
n00bs
Айде Илко с теб сме...натегай, приятел! :d
Лафа ти се изтърка.
Няма нищо, те по принцип хората ме харесват, само ти си някакво изключение, ама ще се поправиш сигурно.
Алекс, става ми кофти като пишеш така. Просто имаме непреодолими различия, ти не харесваш кучета и други неща. Аз по това си избирам приятелите. :Д
Якузда, нямам шанс за там, там са само някакви добри каки и не само и няма да се вредя. :Д
Тей ли бе, Илко? Оставил си мичото само?
Пфу, нямаш срам![]()
Имах и още имам абсолютно същия проблем.. При мене както си работя (без да го натоварвам) и изведнъж изключва сам, показва се един син екран (така наречения Син екран на смъртта) и после си се включва отново. Понякога се случва на всеки 2 мин, понякога с часове всичко е наред. Занесох го на ремонт и казаха, че имало някакъв проблем с хард диска и трябвало незабавно да се смени, нещо се бил изтрил и не възпроизвеждал нормално функциите на windows-a ..дадохме 200 лева за нов хард диск + още за преинсталация и т.н. И след вс това преди няколко дена пак се изключи..а след всички пари, които дадохме, за да го оправят просто ми идеше да го забия в земята ... При теб подобно ли е? В смисъл показва ли ти се този син екран?
Алекс, прочетох го още първия път, но не знаех какво да ти кажа. Отношението към животните е важно за мен. А антифа не ти и трябва да знаеш какво е. :Д
Лаптопът ти изключва?
You can't turn him on!
Деменцията на Илко се засилва. Купете му пумпал и фенерче. Купете му шапка с вентилаторче.
Илко, кога смяташ да се лишиш от девствеността си?
Grumpy old madman
Съсредоточете се на проблема на шадоучето.
Защо й изключва лаптопа? Разбрахме, че е вдигал много температура, че е стар и прото му е трудно да поддържа работеща ерекционна система повече от 2 минути.
Проблемът е сериозен.
Grumpy old madman
Искаш фенерче, за да си го завираш в ануса! А хеликоптерчето и него ще си го завираш в ануса и ще се правиш на Карлосн, който живее на покрива. Отговаряш на описанието, но само на вотрата част "красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си" само трябва да добавим, че оплешивяваш![]()
Grumpy old madman
Той си работи вече, открих проблема, малко почивка сега и ще търсим нов. :Д
А това с котката и фенерчето ме разби, хората, които си взимат животинка, също имат фенерчета, а някои и хеликоптерчета и даа водят нормален живот.
Канисе, как си ти?![]()
Последно редактирано от shadow4e : 02-03-2012 на 18:38
Какъв е бил проблема?