Здравейте, надявам се някой да ми отговори Проблемите при мен никога не свършват и сега имам следния: каквото и да се опитам да инсталирам нищо не става. Всяка програма си дава своята грешка и всичко затъва... Инсталирах нови драйвери... чистих грешки не знам вече какво да правя...
Ами нищо особено, всичко започна когато kmplayer спря да отваря по-големи файлове от 700мб. Това ми беше проблем, защото аз гледам доста филми на компютъра Реших да деинсталирам плеъра и да го инстална наново. Но като го инсталирах имах проблем, при всяко отваряне дава грешка - The specified procedure could not be found. Отказах се от този плеър и пробвах с друг, но него дори не успях да го инсталирам защото по време на инсталацията просто гасне
Не можеш да инсталираш просто или теглиш западнали торенти .. Винаги като ти дава грешка за нещо го напиши в гугъл и ютюб, повярвай ми ВИНАГИ ще намериш решение отностно инсталация и кракове така ..
Съобщението на kmplayer означава, че някое от изискванията за инсталация не е изпълнено. Виж хубаво какви requirements има. Не толкова към хардуера, колкото към софтуерни модули (напр. кодеци, .Net application framework или подобни).