.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

стегнатост

Значи стоях и се чудих и така не можах да асимилирам защо мнозинството от потребителите тук , които са тиинеиджари , ученици и нататък , се стягат повече от необходимото мен ме обвиняват че съм бил лапе това ви е възрастта в която трябва да се отпуснете , после идва тежкото и живота които ще ви измете като лайняна метла на циганка оттук много малко хора се държат освободено , повечето се правят на пораснали като не са това това го усещам дистанционно , а колко ще е смешно в реалността като се опитат да ми го докажат колко са пораснали може би имате комплекс че сте малки , откъде идва това , от родители , от приятели учители има моменти които да се държим сериозно но тук не е мястото форумите първоначално са еквивалента на пейка в парка , седянка

или пък може би това сега е модата , всеки да се прави на ЕМО демек да е сериозен и тъжен мноо яко

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Стана ми интересно как прецени, че хората се държат "стегнато" и "дистанцирано"?
    А и като идва после тежкото, дай сега да си правим каквото искаме, моето лично мнение е, че от сега трябва да се научим как да се държим и да не се "отпускаме".

прецених по това как всеки се хваща за дреболии , някой да се пошегува и останалите веднага се насират и нападат , уж много сериозни Пораснали това онова

добре , стягай се отсега , мисля да купя и да раздавам крем за хемороиди от много стягане

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Ами има хора и хора.. едни разбират от майтап, други не, но това определено не ги прави дистанцирани.
    Иначе това, че повечето се хващат за дреболии е така и е глупаво, не само за нашата възраст, а въобще.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Има редица причини. Никой не би те взел за мъж, ако се държиш като хлапе, нали?

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Има редица причини. Никой не би те взел за мъж, ако се държиш като хлапе, нали?
    Що си мислиш че ми пука да се нагаждам към шматките АЗ НИКОГА НЕ БИХ ВЗЕЛ МОМИЧЕ на което дупето е стегнато като костелив орех (за преносния смисъл говоря ) Обичам хора и момичета които са забавни и искащи да изживеят живота си пълноценно , имащи чувство за хумор и САМОИРОНИЯ и без комплекси !!!

Иначе във важните ситуации никога не се лигавя , аз знам кога да съм отпуснат и кога не , но тук не става дума за оцеляване или за бизнес , това е форум , нали така

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Никой не би те взел за мъж, ако се държиш като хлапе, нали?
    Аз, пък, бих те взел за глупак, ако виждаш, че се ебавам, а се набираш и сърдиш, щото си сериозен мъж...

Аз пък се чудя, как повечето потребители не се научихте поне малко от малко на правопис и пунктуация.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    АЗ НИКОГА НЕ БИХ ВЗЕЛ МОМИЧЕ на което дупето е стегнато като костелив орех (за преносния смисъл говоря ) Обичам хора и момичета които са забавни и искащи да изживеят живота си пълноценно , имащи чувство за хумор и САМОИРОНИЯ и без комплекси !!!
    Не искаш хубаво момиче със стегнат задник, тогава какво искаш? Забавна и разплута?

На колко години си?

Как прецени всичко това за месец и половина?

аве ей луковичо , чети внимателно не между редовете не виждаш ли че пише в скоби ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ еиии бахти шматките дето сте бахтии

Мега фен
    Абе, младеж, аз пак те питам, как успя за месец и половина във форума да разбереш кой какъв е, как се държи, на какъв се прави, кой му влияе и въобще как успя да синтезираш за толкова кратко време цялата философия на съществуването на форумите в интернет пространството? Въобще кой те надъха, че можеш да даваш наклон на целия форум, че дори и да отиваш по-далеч? Всъщност в това няма лошо, стига да се аргументираш.

Аз чета внимателно, просто твоите сравнения ми се виждат нелогични и затова попитах в прав текст: не искаш "стегнато" момиче, искаш някоя, която да живее пълноценно, да има чувство за хумор, да няма комплекси. А дали ще е от село или град, това мислил ли си го? А дали ще е хубава или не бърка ли те? Аз контекста ти го разбирам кристално, но пък не мога ли да питам странични въпроси?

Аз съм тука от много повече време , просто не ми знаеш другия никнеим , "младеж "

Мога да разбера кой как се държи понеже съм психолог по професия , ся ясно ли е Имам даже завършен магистар

Сам се надъхах понеже ми казват че съм бил голям , над 100 кила в смисъл Кантара ми са счупи и викам че съм по малко към 90 и нещо ама те викат че съм бил към 110

Мега фен
    добре магистАре, извинявай.

А магистратурата на каква тема ти е?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    Аз съм тука от много повече време , просто не ми знаеш другия никнеим , "младеж "

Мога да разбера кой как се държи понеже съм психолог по професия , ся ясно ли е Имам даже завършен магистар

Сам се надъхах понеже ми казват че съм бил голям , над 100 кила в смисъл Кантара ми са счупи и викам че съм по малко към 90 и нещо ама те викат че съм бил към 110

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Ходи да си пишеш гей лексикона в някой форум за предучилищна, тука не вървиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си