- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- стегнатост
Значи стоях и се чудих и така не можах да асимилирамзащо мнозинството от потребителите тук , които са тиинеиджари , ученици и нататък , се стягат повече от необходимото
мен ме обвиняват че съм бил лапе
това ви е възрастта в която трябва да се отпуснете , после идва тежкото и живота които ще ви измете като лайняна метла на циганка
оттук много малко хора се държат освободено , повечето се правят на пораснали като не са
това това го усещам дистанционно , а колко ще е смешно в реалността като се опитат да ми го докажат колко са пораснали
може би имате комплекс че сте малки , откъде идва това , от родители , от приятели учители
има моменти които да се държим сериозно но тук не е мястото
форумите първоначално са еквивалента на пейка в парка , седянка
![]()
или пък може би това сега е модата , всеки да се прави на ЕМОдемек да е сериозен и тъжен
мноо яко
![]()
Стана ми интересно как прецени, че хората се държат "стегнато" и "дистанцирано"?
А и като идва после тежкото, дай сега да си правим каквото искаме, моето лично мнение е, че от сега трябва да се научим как да се държим и да не се "отпускаме".
прецених по това как всеки се хваща за дреболии , някой да се пошегува и останалите веднага се насират и нападат , уж много сериозниПораснали това онова
![]()
добре , стягай се отсега , мисля да купя и да раздавам крем за хемороиди от много стягане![]()
Ами има хора и хора.. едни разбират от майтап, други не, но това определено не ги прави дистанцирани.
Иначе това, че повечето се хващат за дреболии е така и е глупаво, не само за нашата възраст, а въобще.
Има редица причини. Никой не би те взел за мъж, ако се държиш като хлапе, нали?
Що си мислиш че ми пука да се нагаждам към шматкитеАЗ НИКОГА НЕ БИХ ВЗЕЛ МОМИЧЕ на което дупето е стегнато като костелив орех (за преносния смисъл говоря )
Обичам хора и момичета които са забавни и искащи да изживеят живота си пълноценно , имащи чувство за хумор и САМОИРОНИЯ и без комплекси !!!
Иначе във важните ситуации никога не се лигавя , аз знам кога да съм отпуснат и кога не , но тук не става дума за оцеляване или за бизнес , това е форум , нали така![]()
Аз пък се чудя, как повечето потребители не се научихте поне малко от малко на правопис и пунктуация.
аве ей луковичо , чети внимателно не между редоветене виждаш ли че пише в скоби ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ еиии бахти шматките дето сте бахтии
Абе, младеж, аз пак те питам, как успя за месец и половина във форума да разбереш кой какъв е, как се държи, на какъв се прави, кой му влияе и въобще как успя да синтезираш за толкова кратко време цялата философия на съществуването на форумите в интернет пространството? Въобще кой те надъха, че можеш да даваш наклон на целия форум, че дори и да отиваш по-далеч? Всъщност в това няма лошо, стига да се аргументираш.
Аз чета внимателно, просто твоите сравнения ми се виждат нелогични и затова попитах в прав текст: не искаш "стегнато" момиче, искаш някоя, която да живее пълноценно, да има чувство за хумор, да няма комплекси. А дали ще е от село или град, това мислил ли си го? А дали ще е хубава или не бърка ли те? Аз контекста ти го разбирам кристално, но пък не мога ли да питам странични въпроси?
Аз съм тука от много повече време , просто не ми знаеш другия никнеим , "младеж "
Мога да разбера кой как се държи понеже съм психолог по професия , ся ясно ли еИмам даже завършен магистар
Сам се надъхах понеже ми казват че съм бил голям , над 100 кила в смисълКантара ми са счупи и викам че съм по малко към 90 и нещо ама те викат че съм бил към 110
![]()
добре магистАре, извинявай.
А магистратурата на каква тема ти е?
Ходи да си пишеш гей лексикона в някой форум за предучилищна, тука не вървиш.