.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Lightbulb Шампоан и балсам

-->> http://www.sparido.de/wp-content/upl...rodukttest.jpg

Някой от вас пробвал ли е тази серийка, ползва ли я? Как ви се струва? Качествена ли е или не? Чувала съм, че ароматът е страхотен? Някакви мнения? Благодаря!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ауу, опаковката изглежда много готино. За съжаление мразя продуктите на Шаума и няма да ги пробвам. :д

Супер фен Аватара на girl91
    Не съм го използвала. Наистина опаковката изглежда готино и сигурно ще има приятен аромат, но и аз нещо не ги харесвам продуктите на Shauma (поне тези, които предлагат в България, сигурно в чужбина продуктите ще са с по-добро качество).

Може ли да споделите какво не ви харесва точно в шампоана..мислех да си взимам ама?

Супер фен Аватара на girl91
    За този нищо не мога да кажа, защото не съм го използвала. Купувала съм си преди много време шампоани Shauma, но след измиване с тях косата ми е била гадна и затова не съм си взимала повече от тях.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    И аз не съм доволна от Shauma.
    По- добре не си взимай.

Цитирай Първоначално написано от v.salvatore Виж мнението
    Може ли да споделите какво не ви харесва точно в шампоана..мислех да си взимам ама?
    Ами до сега всички шампоани на марката, които съм пробвала, ми се отразяват по един и същи начин - косата ми се омазнява на втория ден, гадна е и ми дразни скалпа. Предполагам и този няма да е различен.

Град
    България
    Добре, за сега само негативни мнения. Аз също съм ползвала продукти на Schauma, но не са ми действали чак толкова зле. Даже косата ми ставаше права като дъска и доста ми допадаше. Все пак очаквам и други мнения!

Град
    bulgariq
    на мен лично schauma като марка много ми харесва ...не ми се появяват такива проблеми като на другите момичета които са писали....а този новия къде мога да го намеря,че никъде при нас не съм не съм виждала

Голям фен Аватара на sunshine :**
    и аз не съм доволна, косата ми се омазнява веднага след като я изсуша...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dimsito94 Виж мнението
    на мен лично schauma като марка много ми харесва ...не ми се появяват такива проблеми като на другите момичета които са писали....а този новия къде мога да го намеря,че никъде при нас не съм не съм виждала
    ДМ?!

Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Добре, за сега само негативни мнения. Аз също съм ползвала продукти на Schauma, но не са ми действали чак толкова зле. Даже косата ми ставаше права като дъска и доста ми допадаше. Все пак очаквам и други мнения!
    Щом на теб ти харесва го ползвай, какъв е проблема? При всеки е различно.

Аз реших да пробвам този шампоан, но не ме впечатли. Той е предназначен за момичета с по-гъста коса с обем - да я прибере. На мен ми беше препоръчан от една моя приятелка с точно такъв тип коса и при нея стоеше много добре и реших да пробвам. Моята коса е права и не много гъста, комбинирах шампоана с балсам на нивеа и косата ми се омазнява за 1-2 дена. Вярно опаковката е много симпатична, но миризът не е кой знае какво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си