.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Има ли такива, които на пистата при тези температури, да са с нещо по-различно от грейка? О.о
    Има ги всякакви ентусиасти. Обаче наистина не си заслужава да си купиш грейка от първото качване на ски - с нея или не, все ще суркаш гъз по пистите :Д Да си купиш хубава грейка е инвестиция и няма смисъл, ако ще пробваш да караш веднъж и ще се откажеш. Може да си вземеш на заем от приятелка.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    ...и 1 рау не могат да направят...
    Рало*

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Начи, аргументът с това какво щели да кажат хората, е чисто и просто тъп. Очаквах повече от човек, отдавна напуснал България.
    Това, че си "напуснала България" (ти или който и да е) не значи, че си хванала Господ за шлифера. Прекаляваш.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Това, че си "напуснала България" (ти или който и да е) не значи, че си хванала Господ за шлифера. Прекаляваш.
    Принципно, това баща ти да е от село близо до София и ти да си се родил в София, те прави полубоК... Смятай какво се получава, като напуснеш България!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Точно същото имах предвид по адрес на Nakadah, защото по принцип се изказва много остро за българските привички и българския манталитет, а в случая показа точно такъв, като вкара аргумента с "Какво ще кажат хората". Имах предвид, че в чужбина доста по-малко гледат в чуждата паничка и са по-толерантни и очаквах да е попил повече от този тип мислене особено като очевидно има доста голяма самочувствие.
    Изобщо не визирах себе си, мисли повече следващия път.

Ще дам и пример, въпреки че отклонявам темата малко: Като бях в Англия на гости, тръгваме да излизаме нанякъде с моята приятелка, при което аз съм с бяла рокля и се притеснявам, че белият ми сутиен прозира отдолу. Нямах телесен и се чудех дали да не сменя роклята. И с приятелката ми си говорим затова, баща й ни чу и ме попита в прав текст: "Толкова ли смяташ, че си важна, че хората твоя сутиен ще гледат? Ако ще и гола да тръгнеш, на никого не му пука, това си е твоя работа". Това ми го казва човек, който пета година живее в Англия, а преди това мисля, че около 8 години му се бяха събрали в Америка, та е с доста по-западно мислене в някои аспекти.
    Та в този ред на мисли Nakadah, който се изявява като различният, порасналият, големият, западнякът в този форум изцепва, че било смешно да караш ски с дънки, защото какво щели да кажат хората. Не го очаквах. Далеч по-смислено е да изтъкне, че с дънки ще й замръзне дупето на авторката.

Сега разбра ли се?

Мега фен Аватара на an7raks
    Точно същото имах предвид по адрес на Nakadah, защото по принцип се изказва много остро за българските привички и българския манталитет, а в случая показа точно такъв, като вкара аргумента с "Какво ще кажат хората". Имах предвид, че в чужбина доста по-малко гледат в чуждата паничка и са по-толерантни и очаквах да е попил повече от този тип мислене особено като очевидно има доста голяма самочувствие.
    Изобщо не визирах себе си, мисли повече следващия път.

Ще дам и пример, въпреки че отклонявам темата малко: Като бях в Англия на гости, тръгваме да излизаме нанякъде с моята приятелка, при което аз съм с бяла рокля и се притеснявам, че белият ми сутиен прозира отдолу. Нямах телесен и се чудех дали да не сменя роклята. И с приятелката ми си говорим затова, баща й ни чу и ме попита в прав текст: "Толкова ли смяташ, че си важна, че хората твоя сутиен ще гледат? Ако ще и гола да тръгнеш, на никого не му пука, това си е твоя работа". Това ми го казва човек, който пета година живее в Англия, а преди това мисля, че около 8 години му се бяха събрали в Америка, та е с доста по-западно мислене в някои аспекти.
    Та в този ред на мисли Nakadah, който се изявява като различният, порасналият, големият, западнякът в този форум изцепва, че било смешно да караш ски с дънки, защото какво щели да кажат хората. Не го очаквах. Далеч по-смислено е да изтъкне, че с дънки ще й замръзне дупето на авторката.

Сега разбра ли се?
    Подкрепям!
    Много гадна наша черта е да коментираме и да се месим в нещата на другите! Ама е и глупаво да ти пука за това, че някой ще се подсмихва...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Няма смисъл дори да отговарям. Вие сте най-великите и знаете всичко.

Доволни?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Точно същото имах предвид по адрес на Nakadah, защото по принцип се изказва много остро за българските привички и българския манталитет, а в случая показа точно такъв, като вкара аргумента с "Какво ще кажат хората".
    Той пък точно, с изключение на 2-3 свестни коментара, си е типичен български селяндур. Ако ще и 100 живота да е живял в чужбинаТА.

Вземи на заем ако трябва от приятелка ски екип, с друго ще се станеш вир вода на 10тата минута.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си