Първоначално написано от
PinkPan7her
Точно същото имах предвид по адрес на Nakadah, защото по принцип се изказва много остро за българските привички и българския манталитет, а в случая показа точно такъв, като вкара аргумента с "Какво ще кажат хората". Имах предвид, че в чужбина доста по-малко гледат в чуждата паничка и са по-толерантни и очаквах да е попил повече от този тип мислене особено като очевидно има доста голяма самочувствие.
Изобщо не визирах себе си, мисли повече следващия път.
Ще дам и пример, въпреки че отклонявам темата малко: Като бях в Англия на гости, тръгваме да излизаме нанякъде с моята приятелка, при което аз съм с бяла рокля и се притеснявам, че белият ми сутиен прозира отдолу. Нямах телесен и се чудех дали да не сменя роклята. И с приятелката ми си говорим затова, баща й ни чу и ме попита в прав текст: "Толкова ли смяташ, че си важна, че хората твоя сутиен ще гледат? Ако ще и гола да тръгнеш, на никого не му пука, това си е твоя работа". Това ми го казва човек, който пета година живее в Англия, а преди това мисля, че около 8 години му се бяха събрали в Америка, та е с доста по-западно мислене в някои аспекти.
Та в този ред на мисли Nakadah, който се изявява като различният, порасналият, големият, западнякът в този форум изцепва, че било смешно да караш ски с дънки, защото какво щели да кажат хората. Не го очаквах. Далеч по-смислено е да изтъкне, че с дънки ще й замръзне дупето на авторката.
Сега разбра ли се?