- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СеКС - SOS !
С приятеля ми правихме секс и след това минаха около 20 минути и от мен потече голямо количество бяла течност, привихме го без предпазни средства, но той е сигурен че не е свършвал. Случвало ли ви се е подобно нещо, споделете ако знаете , благодаря предварително![]()
Ами спермата ако е била от тебе не се притеснявай няма страшно![]()
Ами около две-три супени лъжици, но работата е там че аз нищо не усетих, просто видяхме как изтича от мен
Може би е това http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5
Ако ли не, при жените също е възможно да е женска еякулация(ама чак пък след 20 минути...), но ти сама ще прецениш. http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation
Три, приятеля ти е свършил в теб? Много ме съмнява, ама знаеш ли...
На мен ми се струва, че този твоичкия е свършил в теб и сега го е страх да си признае.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може да е било с такова закъснение защото бях легнала,и чак след 20мин станах. Сигурен е че не е свършил, точно след секса му правих свирка и след доста игра свърши и то доста
^достатъчно време за да свърши два пъти.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Принципно на не него му отнема доста време за да свърши, защото много често мастурбира (по няколко пъти на ден), и за това добре се и контролира, сигурен е че не е свършил в мен, но не мога да си обесня каква е била тази течност тогава
Ако беше свършил в теб, нямаше да изтече след 20 минКакво си представяш е правила спермата вътре 20 мин ? Сиг сперматозоидите са играли белот
![]()
От теб е течността(най-вероятно), просто защото чак тогава си се изправила е изтекла тогава.
Можеше да прецениш на момента - ако е била по-лепкава, може и твоя да те е излъгал, ама не ми се вярва.
Каквото и да е било е нормално да излезе след като се изправиш, то иначе няма как.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-02-2013 на 17:04
След девет месеца купища фалшиви усмивки от родители и сватове ... Безценна картинка![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Благодаря за мнениятаСлед 2 седмици трябва да ми дойде менструацията и ще видим дали всичко ще е наред
Не си сигурна в приятеля си ли ? Щом ти е казал, че не е свършил - значи не е свършил.
ПРЕЗЕРВАТИВИ ........... Къде са, когато са нужни?!