Здравейте на всички! Преди месец някъде се запознах с едно момиче, което е адски красиво, опознахме се, понеже бяхме в една компания и разбрахме, че с нея имаме много сходни черти и изобщо едва ли не си пасваме идеално… Стана така, че „тръгнахме“ (казано по тийнейджърски), но от няколко дни ми се струва, че нещата не вървят или просто аз така си го мисля… Виждаме се главно вечер към 9, че и след това, а по цял ден не поддържаме никакъв контакт и аз все още не мога да ѝ имам голямо доверие. Иначе ми е казвала много пъти, че нямало никога да ми изневери и че тя никога не слагала край на връзките си, но ме притеснява това, че е адски красива и че постоянно е в тоя тъп FB и си чати с кого ли не, най-редовно с нейни бивши и постоянно ми говори за тях, въпреки че това и грам не ме вълнува… Вчера беше на някакъв ялов мотосъбор, цял ден с някакви мотористи, един от които някъв неин приятел и се видяхме естествено чак вечерта… Снощи пък се видяхме изключително за бързо, защото пък по нейните думи щяла да ходи при мащехата си и щяла да спи там, а след като си писахме снощи за малко във FB, тя ми вика „пиши ми утре“ или нещо подобно беше, а днес като и писах към обяд, отговор не получих до преди малко, когато се наложи да и пиша второ съобщение, защото се изнервих с нейното безхаберие. И ми се оправда преди малко, че имала работа, чистила и какво ли още не… А после ми вика какво ми ставало напоследък…
Не искам да загубя това момиче, но как мога да и имам доверие, при положение, че не сме заедно повече от седмица и с тия нейните изцепки се изнервям още повече… А за капак на всичко се виждаме и само вечер за по няколко часа, като се има предвид, че тя нито работи, нито учи… Някакви съвети да ми дадете?