- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- клуб на батката
е ти пък хем тъи хем онакаи , нали викаш че си свободен , няма пеша да доида ся![]()
обещавам ще остая кирките у нас![]()
ти ела пък ...аз само в мойта кола се возя
![]()
няяя та отвлека ве лекнали има лог във форума бахти
![]()
тряя да се уговорим щото да не стане да доида и да няма никои ще съм много разлютенся , сериозно
не карам никой на сила
![]()
ела бев неделя има опел сбирка на Бургас
да идем там
![]()
утре от 7 на OMV-то до ветренима GSi-ки дет надуват шушоните
ми да е ко
![]()
и ще ти покажа 1.4 кво прай... щото като съм возил хора и като чуят как свират предните мислят че е 1.8 16v![]()
да ве ко , не си гостоприемен изобщоаз ще се изтупам там и ще ме гледат доста странно , може да помислят че тва е някъв голям опел или
![]()
![]()
щи взема 10лв за клуба на батката понеже не искаш да ходиш на нощен офроудОще повече не очакваи да са пускам с квото и да понеже не е равностоино , колата ми е 2.4 тона
аз викам вземи един авер и един фотоапрат и ела да снимаш да покажеш после на останалите за ко иде реч![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-16-2013 на 16:14
виж за пореден път доказа колко си тъпАнцунг , батанцунг , аиншваинцунг мухаха
пише се АНЦУГ ве гьоздеhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...86%D1%83%D0%B3
и като сложа черния адидас анцуг ме мислят че съм от бригада , аз не съм ма както и да е , ще сложа анцуга специално като се видя с маика ти , веднага ще и се завартят фантазии как я цепя по бригадирскии ще даде да и го сложа на момента
![]()
аз не нося щото си има недостатъци , примерно не можеш да сложиш колан и също като сложиш нещо по джобовете и виси
ти шалвари не носиш ли е ? :X:X:X
ти ли ще ми говориш за правопис точно?безбожно прост
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Бургаския как да не познае
поздрав http://vbox7.com/play:9de8995aae![]()
добре брат ела аз ще дойда с един съфорумец![]()
утре ще разходим ли колите![]()
готово уговорихме утре среща на батката или на битката все тая е![]()
аз са махам сега , до утре , ай![]()