.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Закъснява ми

Моля да ми дадете съвет, проблемът ми е следният - към 30.10 правих необезопасен секс и не бях много сигурна дали гаджето ми ме е пазил, и веднага приех Ескапел, обаче трябваше да ми дойде към 10.11, а все още го няма, правих тест и беше отрицателен, но от няколко дни имам симптомите на ПМС боли ме много кръста, но пак не ми идва и вече 4 дни ми закъснява .... Моля дайте ми някакъв съвет !?!

Преди да приемаш Ескапел би трябвало да се запознаеш със възможните реакции на организма и една от тях е да ти се промени цикълът. Също така може да има и друг фактор като стрес например особено ако постоянно мислиш за това.дано всичко ти е наред и следващият път бъдете сигурни и двамата,за да няма такива притеснения

Мега фен Аватара на baby_baby
    като купуваш хапчета не четеш ли листовката или си ги пиеш като бонбонки?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Консултирай се с гинеколог преди да приемаш такив тип хапчета!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ескапел е хормонална бомба за организма. След приема на това хапче може да ти закъснее с доста време или да ти подрани (при теб закъснява). На всеки организъм му действа различно. Аз също съм пила това хапче, но си ми дойде точно на датата, на която трябваше да дойде. Направи още 1-2 теста, за да си сугурна. Ако имаш големи съмнения - гинеколог -> тест за бременност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си