.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Харесвам едно момиче ...

Здравейте!Първо малко въведение по темата - момче съм на 17 и разбира се харесвам момиче, което е също на 17.Учим в едно и също училище, но различни класове.Тя има 1-2 приятелки от моя клас, и обикновенно като е при тях винаги ми хвърля по едно около, както и аз я заглеждам.Преди година ме добави към приятели във фейсбук, но тогава не ме грабна като визия.Сега обаче имам чувството, че се влюбих в нея, но проблема е, че аз никога не съм говорил с нея, няма и как от изведнъж да я заговоря, мисля че нямаме някакви сериозно общи харесвания, нямам и приятели от нейния клас, чрез които евентуално "да се запознаем" и реално мисията е невъзможна.Незнам как да постъпя.Не съм голям срамежливец, отдавна го нямам това чувство, по скоро се притеснявам от това как ще реагира тя както и нейните приятели/приятелки, с които учим заедно.Много е объркана ситуацията, но много я харесвам и бих искал да си опитам шанса.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Като искаш да си опиташ шанса се запознай с нея.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз пък харесвам много момичета, голям проблем имам.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    Аз пък харесвам много момичета, голям проблем имам.
    Ти си бог, майна!

Последните 2 поста мисля да не ги коментирам
    проблема, е че незнам точно как да се запозная, няма да има за какво просто няма нищо общо между нас, чрез което да се запознаем, немога да и пиша в нета и на другия ден да почна да я поздравявам така или иначе на живо голяма разлика няма да има от преди

Голям фен Аватара на Starless
    Не можеш ли да помолиш твоите съученички, които казваш, че са й приятелки, да те запознаят с нея? Или другия вариант е да й пишеш и от там нататък ще си прецениш как да продължиш и изобщо има ли смисъл, като видиш тя как се държи и изглежда ли да проявява някакъв интерес.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Защо пък да не можеш да ѝ пишеш?

Обмислям варианта да накарам приятелките й да ме запознаят с нея по някакъв начин или просто да спомогнат малко този момент и наистина да видя дали има интерес мацката
    немога да й пиша, защото просто няма за какво да й пиша, немога да и пиша в чата "здравей аз съм .... искам да се запознаем" реално ние се познаваме достаъчно добре визуално и поименно, но просто нямам приказка с нея, нито някакви допирни точки

Град
    Е, всъщност, ако си те е харесала, даже много ще се зарадва, ако ѝ пишеш. И щом като се познавате и след като постоянно е във вашата стая, можеш да идеш при тях и да ги заговориш и трите, например.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Пиши и здравей как си тва онва и ше тръгне разговора

проблема ми е, че ако ме игнорира (имам някакво такова чувство, въпреки че не е кифла) после ще ми е много странно как ще се гледаме нищо, че не сме в един клас

Май ще е най-добре за начало да разпитам приятелката й за нея, дали има някой покрай нея (мисля, че няма и от както я познавам не е имало), а е хубаво момиче, може да е със странен характер, просто не я познавам и не искам да правя изцепки ...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Риск печели, риск губи.

Град
    Няма смисъл да му мислиш толкова, това е просто едно „Здравей“?!

просто ми е странно ей така на човек, с когото и дума не съм си казвал да му кажа здравей, сигурен съм че мацката ще остане супер учудена, а ако не ме харесва .. смеха ще е пълен

Град
    hate city plovdiv, майна
    То няма как всяка която питаш да ти връзва, ще свикнеш и да те режат няма да се притесняваш

да то е ясно, не съм манекен/сваляч и какъвто и да е свикнал съм, но немога просто така да и кажа здравей, може би там ми е проблема

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от the_strange_one Виж мнението
    Май ще е най-добре за начало да разпитам приятелката й за нея, дали има някой покрай нея (мисля, че няма и от както я познавам не е имало), а е хубаво момиче, може да е със странен характер, просто не я познавам и не искам да правя изцепки ...
    Добре де, ами ако пък има? Тоя вариант мислил ли си го?

И аз винаги ,когато си харесам някое момиче нямам никой познат ,който да ме запознае с нея. Единствения вариант беше ФБ. Ама ,когато започваш запознанство с чат ,провала е по-вероятен от успеха(поне при мен).

Брат...Нито ще е първата, нито ще е последната Пък и колкото и да търсиш златна П... няма да намериш Затова действай ! Ако искаш остави Skype нещо, за да помагам евентуално

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ^Ето го големия сваляч, който дава уроци по скайп как да зарибявате мацки!

Мега фен Аватара на Lilanda

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на baby_baby
    След като не си говорил с нея от къде знаеш че нямате общи теми за разговор? Като толкова я искаш се запознай с нея щото накрая ще я изпуснеш....

Мега фен Аватара на strawberry88
    Уж твърдиш, че не си от срамежливите, ама очевидно си от тях. Какво толкова има да се запознаеш? Никога ли не си се запознавал с някой, с който нямате общи познати? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си