По фейсбук ще ти е по-лесно, ще имаш време да обмислиш какво да пишеш. Първо ще ти е странно, но после може и да ти е приятно и да изпитваш нужда всеки ден да си пишете. И не забравяй да задаваш въпроси. Ти си момчето.
Успех.
Никакъв фейсбук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Провал!!!! !!!!После да не можете да си кажете 2 думи на живо и да се стеснявате!Опитвай да се засичаш повече с нея,животът не е филм,но филмът се прави по живота!Не вярвам някой да не е гледал онова сблъскване,о не ка ти помогна да си събереш учедниците,онзи поглед,онази усмивка...не ти казваш да отидеш и да блъснеш момичето засичайте се повече,повече усмивки,погледи,ако забележиш,че и тя проявява интерес към теб,действай,запознайте се!НО НИКАКЪВ ФЕЙСБУК!
Така да възродя малко темата и да не отварям нова.С момичето в последно време се споглеждахме и до там.Тя пише любовни статуси във фейсбук, аз и ги харесвам
Днес обаче се поздравихме и говорихме съвсем малко.Чудя се дали няма да избързам ако и пиша и да и предложа да излезем на кафе да се опознаем?Реално ние не се познаваме, обаче да и кажа, че ми е симпатична (изобщо дали да и пиша подобно нещо) или да и кажа просто, че бих бил радостен да се опознаем?Дали ще избързам много или първо да си попишем, малко из училище да се поздравяваме/поговорим и след това да предлагам срещи?Вие как бихте постъпили?Да се включват момичетата
еми зависи.. като говорихте как се държеше? ентусиазирано или само отговаряше с да и не. Хубаво е според мен да не я нападнеш един вид и по всеки възможен начин да показваш интереса си. Говори с нея, поздравявай я, усмихвай и се, но така, че да не се получава на даскало да у заговаряш всяко междучасие, всеки ден да и пишеш по фб или скайп. примерно, ако днес си говорил с нея в даскало дай поне 1-2 дена почивка преди да и пишеш в фб. по този начин ще поддържаш интереса и, ще се чуди „ ще ми пише ли, що не ми пише„, което пък от своя страна може да разпали чувствата от нейна страна. Ако обаче и пишеш всеки ден и постоянно я обикаляш тя ще загуби интерес и ще и писне - така поне е при мен. Иначе поизчакай малко за кафето. Според мен нека мине поне седмица след запознанството ви и и пиши преди това във фб. старай се, както казаха да задаваш въпроси.. като за начало нали не се познавате толкова темите ще са ви свързани с „харесвам еди си кой учител„ , „ а пък тоя не го понасям„, „ контролните по физика са тъпи„ и прочие, защото реално училището е общото между вас.. и така, пиши какво е станало и какво си направил.