Имам чувството, че вече не разбирам младите.
Ъъъ, щото ти си много дърт, нали...
Отвращавам се като видя лесбийки и хората ми се чудят защо, след като съм нямал нищо против педалите. Е сами да си отговорят на бозавия въпрос.
Сексуалността е въпрос на личен избор. Щем, не щем трябва да сме поне малко толерантни спрямо хората с различна сексуална ориентация.
Вече навлизат на мода и "чалгометълите".
Ко?
Гледам как 98 набор коментират, че 00 и нагоре не знаели що е любов.
Естествено, че знаят. Обичат си мечето и родителите. Това е достатъчно, по-нататък повече.
Гледам прогресивно оскубване на всеки косъм при мъжкия пол, като е абсолютно необходимо до 14 да нямат косми никъде по тялото с изключение на главата и веждите (а някои и на там посягат).
Отвратително ми е. Ти гол охлюв ли си или момче?
Наблюдавам и как бирата се измества от сайдери...
Тихо плача, свита в ъгъла.
Да не говоря липса на каквото и да е възпитание. Вчера ми разказват как откраднали на някъв дядка бастуна лапета на макс 10 години.
Доповръща ми се.
Затова си казвам че като народ промяната първо трябва да почне от нас, а после от държавата. Колко индивида си седят у тях без да протестират? Да не говорим че има и протестиращи, които са там заради приятели или "защото е модерно". И аз не съм в много правилна позиция да коментирам на това, но въпреки това аз заставам зад най-дълбокото си убеждение, че всеки човек има право на мнение.
Доповръща ми се. х 2