- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Предложение за телефон
Здравейте отидох в Виваком и ми предложиха няколко телефона samsung galaxy mega 6.3, lg g2 , samsung galaxy xcover 2 с кой от тези телефони няма да имам проблем да има лаг или нещо подобно лг г2 предполагам ще кажете всички, но все пак искам да чуя вашите мнения![]()
еми да лг г2, ама е голям 5,2 инча.Високоговорителя му е слаб,камерата е добра, процесора и видеокартата повече от добри.Аз не бих го взел- голям ми е, лично мнение.
ако искаш да играеш товарещи 3D игри, samsung galaxy xcover 2 няма да издържи на нещо повече от Subway Surfers
и mega 6.3 и lg g2 стават за всякакви игри, ама тва 6,3 инча не е телефон![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 11-17-2013 на 07:53
не съм чел за тоя телефон почти нищо
http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php
lg g2 има и по-добра резолюция, и по-качествен екран
S4 бие на тестовете за графика LG G2. Ако спестиш пари, вземи си Sony Xperia Z1. Въпреки това на LG G2 ще ти тръгнат всякакви игри и е по-евтин от S4.
мисля да взема галакси с3 или с4 зависи вече при кое ще ми направят по голяма отстъпкапри тях също няма проблем предполагам и няма да има бъгове така, че ще видя ще реша кой да взема от тези и няма да му мисля повече един от двата ще е
![]()
еми предполагамако не се спра на лг-то
там ще ги разгледам пак
днес също отидох в друг магазин предложиха ми htc one, lg g2 и galaxy s4? кой от трите да вземам утре мисля да вземам някой от трите вече![]()
възможно еаз сега се двоумя между лг самсунг и хтц
затова попитах за вашите мнения
аз съм за lg, красив телефон![]()
абе знаеш ли кво, ще направя една темс в един известен сайт и там ще кажат кой е най-подходящ, с какво и защо![]()
хех най-добре ще е ако може да ми дадеш сайта на лс или да ми кажеш кой телефон са избрали като най-добър да знам кой да закупя![]()