.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Заглаждащ ефект

Здравейте Препоръчайте ми нещо за заглаждане на косата ,защото от влагата ставам като гнездо Ползвам балсам ,кристали и маслото на Макадамия ,но от стърчащите коси спасение не съм намерила още ,а изглежда много грозно . Къдрава ,права ,на плитка все стърчи .Фризьорката ми препоръча да си подхранвам косата и когато стърчащите косъмчета пораснат достатъчно всичко ще е шест е да ,ама не . Не искам да си горя косата излишно като ги дърпам с пресата .. Споделете нещо полезно Благодаря !
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Представям си някакъв продукт "заключващ" косъма, да не се напоява с влага Не знам дали има такъв, но аз г/д се оправям и като ходя на рибена кост, бебешките косички, ако са достатъчни ги хващам с фибичка, а другите си стърчат Пресата просто я изключвам, защото ефекта е само моментен.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако косата, която стърчи не е кой знае колко много, защо не си вземеш качествен лак за коса и не ги напръскаш от разстояние 10-20 см?! Може да има някакъв ефект, но не трябва да прекаляваш с лака, защото инъче предполагам, че ще ти се сплеска косата и направо ще си залепне...чувството не е приятно, предполагам знаеш.

Град
    Лака го изключвам като вариант ! Не понасям да стоя с лак 2 часа ,да не говорим за по-дълго време + това е изключително вреден за косата и кожата . Нещо друго ми трябва ,но и аз не знам какво .Нямам спомен да съм чувала за такъв продукт в България .
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на sunshine :**
    вакса за коса ти трябва тя е за заглаждане на косата

Град
    също не е вариант Гледала съм доста клипчета в youtube ,на които ползват балсам,серум или нещо подобно ,но не и лак или вакса . Не може в България да няма нещо подобно .
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    също не е вариант Гледала съм доста клипчета в youtube ,на които ползват балсам,серум или нещо подобно ,но не и лак или вакса . Не може в България да няма нещо подобно .
    От нещата, които казваш мисля, че имаш някакъв продукт в предвид, но не съм сигурна. Ако е така дай линк или снимка. Може да се сетим за подобен, който да го има в България?!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Спирайте ги тея приспособления , че като ви видя сутринта без грим и ми се иска да не съм се събуждал

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен аргановото масло ми върши работа.
    Последно редактирано от strawberry88 : 11-17-2013 на 20:48

Град
    http://www.farouk.com/haircare/chi/c...straight-guard мисля,че бях гледала клип с това
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си