.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    vikittoo
    Guest

Unhappy kak da postupq s gadjeto koeto mnogo obicham

oh bqh napisala cqlata mi istoriq s gadjeto i tukmo privurshvah kogato bez da iskam q iztrih.nakratko adski se obichahme.zapoznahme se vuv feisa a toi ot 13 godini jiveeshe v ispaniq.az zaminah pri nego bez da me interesuva mnenieto na blizkite mi ot koito edinstveno bolniq mi bashta me podkrepi.jivqhme tam 6 meseca v koito se kanehme da si doidem,dokato edin den ne razbrah che tatko mi e pochinal.ne mi s jiveeshe v toi moment.i razbira se za koi li put reshih da si doidem v bg.purvite bileti otidoha po dqvolite zashtoto nego go beshe adski strah da doide v bg sled tolkova godini.nakraq az kazah che trugvam i toi me dogoni sus samka.taka si doidohme v bg.adski se obichahme a toi e adski veren muj.iskashe mnogo da se ojenim no togava nqmahme prai.sega puk imame zashtoto az nasledih ne malka suma pari.i taka zajivqhme na kvartira i adski se obichame.s gadjetata si predi men toi se e durjal ujastno biel gi e izneverqval im e i kakvo li oshte ne.a i dvmata sme dosta zaglejdani ot drugiq pol no sme si vreni.toi zapochna da izliza s edin negov priqtel koito se okaza komardjiq i taka zagubi kum 10bona no kaza che poveche nqma nikoga da igrae i ot togava ne e igral.drugiq problem e che predi dve sedmici izlizashe pred denq i prez noshta.karashe si novata kola zashtoto nemoje da i se naradva no sled kato pogovorihme i go popitah zashto ne se pribira,toi mi kaza che iska da si e s men zashtoto adski mnogo me obicha no ne se pribira zashtoto legloto ne ni e udobno,koeto e vqrno zashtoto men ot edna sedmica me boli vreta ot tova leglo.i taka se naloji onzi den da otide do montata a az kazah che nqma da hodq.ostanaha da spqt tam s priqtelq mu sergo.tazi nosht az nemojah d igna i zaspah chak kum 7 sutrinta i se subudih chak kum 4ri sledobed.i vednaga mu zvunnah i togava toi mi kaza o ti se seti da zvunnesh az si ostavam na montata i nqma da si idvam.az adski se razstroih a toi togava kaza che se e sheguval i adski mnogo si me obicha i che si idva.kum 18chasa vchera si doide i adski se radvahme edin na drug i togava zapochnaha problemite.toi zapochna da se durji adski grubo i da me tupka po glavata i az se razstroih i otidoh v koridora da pusha.toi puk se izdrazni che sedq tam i pusha.az se razstroih adski.kaza da mu opravq legloto v drugata staq i az go opravih.oshte predi da zamine za montana bqhme reshili veche da spim na tova leglo v drugata staq zashtoto tova v holq e adski neudobno.az mnogo se razstroih i se razplakaah i toi me popta zshto placha.togava az se razvikah adski i mu kazah zashtoto se durji kato jivotno adski grubo s men i me udrq po glavata.da de ne e udar a tupkane no pak e nepriqtno.az vdignah adskiq skandal,vinagi dosega kato se karahme toi otivashe na hotel,no toi put az adski se qdosah.toi nemoja da me poznae napravo i otidoh na hotel.no v hotela pochustvah che adski mnogo mi lipsva i zapochnah da mu zvunq a toi ne vdigashe no nakraq vdigna.nakraq mu kazah che adski go obicham i edinstvenoto koeto iskam e prosto da ne se durji taka losho s men i che shte si doida da pogovorim.toi kaza che nqma kakvo da govorim i che tova e kraqt.kaza shushto i che na men mi e bil straha da ne mu omruzna no taka stanalo.omruznala sum mu.vupreki tova az kazah che se pribiram i iskam da se sdobrim.i se prirah.toi beshe v banqta zashtoto i toi mai beshe plakal.kaza mi kakvo iskash az mu kazah che iskam da se opravim a toi kaza che sega vuobshte nqma da govorim i che ot tuk natm shte stradm adski za nego i da si otida da spq v holq zashtoto v protiven sluchai shte me oe ne e sta.az pochti ne sum mignala.shtstvi na mesto.i az taka i napravih i tazi nosht az spqh v hola a toi v staqta.az pochti ne sum mignala.trqbva samo da otbeleja che negoviq harakter e takuv edin ujasen i se durji kato pulen nepokist a vsushtnost ne e taka,zashtotoi vchera vidqh che chite mu bqha nasulzeni.ta pitam vi kakvo da pravq ako produlji d govori da se razdelim a az imam chustvoto che ne mi se jivee bez nego.tolkova go obicham a i toi me obicha no ponqkoga se durji losho.molq vi daite mi suvet kak da postupq.suspian sum.toi oshte spi ma

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове