.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Kamikazeto

махане на миризма

здравейте хора, темата не е за никой раздел затова реших да я пусна тук. Значи наще се връщат след 1-2 часа а оня ден пушихме наргиле и още има миризма, дори и леко ма майка ми като я знам ква е хрътка ше я надуши. Моля дайте някви предложения, пробвах ударна доза въздух да пръскам с вода, дезодоранти, и други неща, тая миризма си остава. спешно е хаха

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Направете си пуканки Та, да замирише на пуканки хаха

Няма какво да направиш освен нещата, които вече си направил. И, сериозно? Толкова ли много мирише на наргиле или си въобразяваш? Защото наргилето по принцип почти не мирише.

и пуканки правих днеска в 6 часа сутринта хахахаха...мирише ама леко на съответния тютюн..дано да си въобразявам и все пак имам време за да пробвам още неща..

направи още пуканки ;д

изгори нещо във фурната

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Направете си пуканки Та, да замирише на пуканки хаха

Няма какво да направиш освен нещата, които вече си направил. И, сериозно? Толкова ли много мирише на наргиле или си въобразяваш? Защото наргилето по принцип почти не мирише.
    + За тези 2 дена не се ли е отмирисало ? Та, то наистина почти не мирише. Пробвай течение да направиш, с въздух най-добре ще се отмирише.

правих 3 течения..ми до днеска не беше се отмирисало, мирише ама не на дим точно ами на тютюн по-скоро (тютюн за наргиле) един вид.. не мога да го обясня..абе усещаше се..сега пръсках с такава пръскалка за цветя с някъв ароматизатор и май вече не се усеща...дано всичко да мине както трябва...моля се хаха

вие това наргиле да не сте го наблъскали със трева че да мирише толкова дълго пробвай със ароматни пръчици защото миризми като тези от тютюн трева и наргиле се пропиват в мебелите и стените ароматния пушек ще неутрализира миризмата на каквото и да е

хахаха не...не ми е по джоба.. иначе мерси за идеята но тогава ше се усъмнят и ако се филмирам че мирише просто сам ше се прецакам. много е тегава тая работа с миризмите..аз си мислех че за 1 нощ ще се отмирише ама явно сме попрекалили с наргилето.. хаха

мерси хора, всичко мина ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си